Copy
Zo, net voor het einde van 2015 nog even je vertrouwde foodie vibes. Uiteraard met een top-5 lijstje met de meest gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Daarnaast genoeg leuke andere blogs. Everdien heeft een blog geschreven over blaasontsteking & cranberries.  Voeding & filosofie door Paulien en Marijke doet verslag van de labtest Himalayazout.
Top 5 meest gelezen blogs in 2015
Marijke kijkt met jullie terug naar de artikelen van 2015. Geen ellenlange lijstjes met wat I'm a Foodie allemaal heeft gedaan, maar gewoon een korte top-5 met de meest gelezen blogs van het afgelopen jaar.
Blaasontsteking & Cranberries
Is blaasontsteking te voorkomen door het drinken van cranberrysap? En kun je het drinken om van je blaasontsteking af te komen? Everdien ging op onderzoek uit.
Labtest de uitslag: wat zit er in Himalayazout?
Gezond eten is een hype. En ongeraffineerd is het toverwoord. Fabrikanten claimen van alles, maar klopt dat wel? Met behulp van de crowd brachten we Himalayazout naar het lab. Lees hier de resultaten.
Voeding & Filosofie: biologische voeding
Met een toenemende welvaart is nu te zien dat de moraal rondom voeding aan aandacht wint. Het is heel normaal om een persoonlijke, morele of idealistische waarde aan eten te hechten. Lees er meer over in de blog van Paulien.
In balsamico en grapefruit geroosterde bietjes
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Deze maand in balsamico en grapefruit geroosterde bietjes met witte bonen en pistachecreme.
Eet als een expert: waarom je fruit niet meer drinken en andere eyeopeners
Wij zijn druk met schrijven en naderen het concept manuscript :) Wil je weten wanneer je ons kunt kopen, drop jezelf op de lijst. In mei komt het boek uit!
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Paulien

 
I'm a Foodie leest boeken
Op de redactie krijgen wij heel wat boeken toegestuurd. We kunnen er bijna een dagtaak van maken om boeken te lezen :) Lees hier de review van Ontspannen Eten door Everdien. Vera las het boek van sportdiëtist Stephanie Scheirlynck: het sportkookboek. Wil je weten wat wij allemaal nog meer hebben gelezen?
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2015  |  Created with  in Amsterdam