Copy
Doe je mee met de Kick-start your health
Instagram cursus?

2019. Een nieuw jaar met nieuwe doelen. Een frisse start om nu dan echt te beginnen met een gezonder eetpatroon, meer sporten en vaker dat ene koekje laten liggen bij de koffie. Maar het jaar is al 3 maanden onderweg. En inmiddels zijn er alweer meer koekjes, afhaalmaaltijden en glaasjes wijn naar binnen gegaan dan je zou willen, en ook dat gezonde koken schiet er vaak bij in. Morgen ga ik beginnen, echt!

Klinkt dit herkenbaar?
 

Join dan nu onze 10-daagse cursus op Instagram. In 10 werkdagen nemen dietisten en voedings- en gezondheidswetenschappers Marijke en Gaby je mee naar hoe ook jíj met kleine haalbare stappen naar een gezond eetpatroon komt.

Doe jij ook mee? Wil je meer weten?  Lees dan snel verder. En koop dan een ticket in onze webshop.

Koop een ticket!

Maandagochtend 1 april komt de eerste serie stories online

Maak kennis met de docenten!

Ir. Marijke Berkenpas
Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van I’m a Foodie. Daarnaast is ze al 10 jaar klinisch diëtist en voedingswetenschapper, en werkt ze als diëtist in het Amsterdam UMC op de afdeling Maag-, darm-, leverziekten.
Gaby Herweijer MSc.
Gaby Herweijer is diëtist, gezondheidswetenschapper en mede-auteur van Eet als een expert. In haar praktijk Voeding+Advies begeleidt ze veel mensen met coeliakie en prikkelbare darm syndroom

In 10 werkdagen naar een gezond eetpatroon!

Tip een vriend!
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2019  |  Created with  in Amsterdam