Copy
We zijn zo lekker bezig met het maken van ons nieuwe boek:
 Eet als een expert - Party Time dat we helemaal vergeten om de nieuwsbrief te maken, en dat kan natuurlijk niet :-). Hierbij weer je vertrouwde foodie vibes. 

Woehoee I'm a Foodie is jarig: wij bestaan 5 jaar!  🎉🎈🎊

Dat vieren wij met een jubileum boek: Eet als een expert – Party Time! 
Eet als een expert – Party Time bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België, in de thema’s Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch.

Alle recepten voldoen aan de Richtlijnen Goede Voeding. Je hoeft dus niet te wachten tot een feestje, je kunt er iedere dag van genieten! Wat denk je bijvoorbeeld van taart of muffins als ontbijt? Of springrolls als tussendoortje! Check hier het inkijk exemplaar.

Als je Eet als een expert – Party Time koopt tijdens de pre-order dan ben je zeker van een exemplaar uit de 1e druk. Leuk extraatje:  exemplaren uit de 1e druk krijgen een hard cover. Wees er snel bij :) De pre-order periode loopt t/m 31 juli 2018. Verzending september 2018.

Bestel 'm hier!

Toen de buikpijn niet meer wegging
Maud heeft regelmatig steken in haar buik en darm krampen. Lees haar ervaring in deel 1 van de 2-luik over het prikkelbare darm syndroom en het FODMAP dieet.
10 tips om goedkoop en gezond te eten
Veel mensen willen zo gezond mogelijk eten, maar willen ook dat het lekker is én betaalbaar. Met deze 10 tips geeft Everdien handvatten om gezonde én voordelige keuzes te maken.
Kunnen vitamine C & E jouw prestatie bevorderen?
In de rubriek 'wat Eet als een atleet niet heeft gehaald' weer een nieuw onderwerp. Vera licht toe.
Intermitted fasting voor gewichtsverlies
Veel mensen zijn op zoek naar een effectieve en vooral makkelijke manier om gewicht te verliezen. ‘Intermittent fasting’ (met tussenpozen vasten) zou dan de oplossing kunnen zijn? Rob zocht het uit.
Gemarineerde zalm met quinoa
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-recepten. Maak nu zelf dit heerlijke, gezonde én eenvoudige lente recept.
Marijke & Gaby doen mee met de Keuringsdienst van waarde Quiz

Marijke en Gaby vertegenwoordigen het team 'diëtisten' in de Keuringsdienst van waarde Quiz 2018.

Je hebt ze vast gezien in de uitzending van 14 mei.

Benieuwd of we in de halve finale staan? Kijk dan volgende week naar de Keuringsdienst van waarde Quiz.

 
Boodschappen in huis halen; we doen het iedere week. Voor de één is het steeds weer een feestje, de ander loodst zichzelf liefst zo snel mogelijk de winkels door. In een gemiddelde supermarkt heb je de keuze uit tienduizenden producten. Het maken van een vezelrijke en gezonde keuze lijkt dan best lastig.

 Lees de tips van Vera in het blog die ze schreef voor de Maag, Lever en Darmstichting!
Op veler verzoek: de Eet als een expert poster 'Gezonde keuzes' is weer beschikbaar.Ideaal voor in praktijkruimtes, wachtkamers of in de keuken.
Check 'm hier.
I'm a Foodie was afgelopen week te gast bij een rondleiding in het Centraal Boekhuis. Dat is de organisatie die in Nederland de verzending van boeken naar de boekhandels en webshops zoals bol verzorgt. Leuk om te zien, en helemaal als je je eigen boek ingepakt ziet worden :-)

In deze toren staan een paar miljoen boeken. Vol automatisch worden de pallets met een lift uit de stelling gehaald en richting de 'inpakstraat' vervoerd.

Nieuwtje!!! Jazeker I'm a Foodie komt met nog een boek. Dit keer over kindervoeding! :-) Het wordt niet zomaar een boek. Het wordt een heel tof lifestyle boek over gezonde voeding voor aanstaande ouders, zwangeren en kinderen! Uiteraard evidence-based met vertaalslag naar de praktijk zoals je van ons gewend bent.

Sinds #eetalseenexpert zijn we helemaal in de ban van het schrijven van boeken. Het maken van een boek met een team vakprofessionals is zo'n leuk en creatief proces. Bovendien maken we er veel mensen blij mee!

Het I'm a Foodie schrijf- en uitgeefteam bestaat dit keer uit: kinderdiëtisten Gaby Herweijer, diëtist en auteur en Everdien Foodcoaching, voedingswetenschapper Liesbeth Smit, diëtist Rob van Berkel en I'm a Foodie founders Marijke Berkenpas en Bart Mol. Het concept lag er al een tijd en samen zijn we ruim een half jaar geleden stilletjes gestart met brainstormen en schrijven.

Binnenkort zullen we de titel en cover met je delen! Wil je op de hoogte worden gehouden van updates: drop jezelf op de nieuwsbrief: https://bit.ly/2rkSIe0. Heb jij vragen over zwanger worden, baby- of kindervoeding en alles wat daarmee te maken heeft? Laat het ons weten. 

We willen 30.000 likes :)
We willen 30.000 likes :)
Laatste tweets
Laatste tweets
Volg I'm a Foodie
Volg I'm a Foodie
Check de site
Check de site
© I'm a Foodie 2013- 2018  |  Created with  in Amsterdam