Copy
I’m a Foodie bestaat in 2018 alweer 5 jaar. Zonder de support van onze collega diëtisten was I’m a Foodie ongetwijfeld niet zo’n succes geworden. Wij hebben een fantastisch beroep waarin we ons iedere dag volop inzetten voor onze medemens met advies over gezonde voeding en dieet. Wij zijn er trots op dat we via I’m a Foodie hieraan kunnen bijdragen. Ter ere hiervan ontwikkelen we een kookboek: Eet als een expert - Party Time. Ben je diëtist of diëtist in opleiding en wil je meedoen? Lees snel verder in deze nieuwsbrief of klik hier.
Kroketgate: hoe slecht is een broodje kroket nu echt voor je sportprestaties?
Feyenoord voetballer Michiel Kramer at in de rust een broodje kroket. Is een broodje kroket echt zo slecht? Lees het in het blog van Vera.
Vitamine B12 voor veganisten en vegetariërs
Lezersvraag beantwoord door Paulien ‘Moet ik als veganist vitamine B12 suppleren, en zo ja, hoe kan ik dat dan het beste doen? Hoeveel, in welke vorm en in combinatie met andere vitamines of juist niet?’
In een t-shirt naar de Noordkaap: deel 3
Vera was op reis naar de Noordkaap en deelt haar belevenissen met jou. Ze laat zien hoe wij omgaan met voedsel en een veranderend klimaat. Zie hier deel 3,  (einde van de reeks), deel 2, en hier deel 1.
10 x gezond drinken
Eén van de stappen naar een gezond eetpatroon is stoppen met suikerrijke drankjes. Maar wat drink je dan? Teuni maakte een top 10 gezond drinken.
Chili sin carne
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-recepten. Maak nu zelf dit heerlijke, gezonde én eenvoudige winterrecept.
Eet als een atleet is een boek geworden met 192 pagina’s, maar we hadden genoeg tekst en inspiratie om 3 boeken te schrijven of om een super-de-super dik boek te maken.

Schrijven=schrappen, en ook wij ontkwamen hier niet aan. De eerste versie van het manuscript bevatte ruim 80.000 woorden terwijl we van te voren zo’n 35.000-40.000 hadden begroot. Tsja, vervolgens hebben wij dagenlang gediscussieerd welke teksten we zouden willen behouden of herschrijven en is het ons gelukt om ruim 30.000 woorden te schrappen. Maar uiteraard hebben we deze teksten bewaard om ze alsnog met je te delen in deze rubriek ‘wat Eet als een atleet niet heeft gehaald’. Houd de aankomende blogs en nieuwsbrieven in de gaten. Periodiek publiceren we nieuwe teksten. 

Oproep voor collega diëtisten of diëtisten in opleiding

I’m a Foodie bestaat in 2018 alweer 5 jaar. Zonder de support van onze collega diëtisten was I’m a Foodie ongetwijfeld niet zo’n succes geworden. Wij hebben een fantastisch beroep waarin we ons iedere dag volop inzetten voor onze medemens met advies over gezonde voeding en dieet. Wij zijn er trots op dat we via I’m a Foodie hieraan kunnen bijdragen.

Lancering op woensdag 19 september 2018 Dag van de Diëtist

Na de mooie ontvangst van onze boeken Eet als een expert en Eet als een atleet brengen we ter ere van ons jubileum een speciale editie uit om ons mooie beroep in het zonnetje te zetten. Op de Dag van de Diëtist (19 september 2018) lanceren wij Eet als een expert – Party Time. Jij als diëtist of diëtist in opleiding kan hieraan een bijdrage leveren door het insturen van je meest originele, lekkere en bovenal gezonde partyrecept en/of gezonde voedingstip!  Als je interesse hebt stuur dan even een mail naar info@iamafoodie.nl met de onderstaande gegevens. Dan zullen we je verdere informatie mailen. Je kunt alleen meedoen als je diëtist of diëtist in opleiding bent.

  • Naam
  • KP nummer als je diëtist bent
  • Studentnummer en aan welke Hogeschool je studeert indien je student bent aan de opleiding Voeding & Diëtetiek

Groet,
Team I’m a Foodie

I'm a Foodie 100% Volkoren Granola
Heb je onze granola al eens geproefd? Check 'm online bij Body & Fitshop of offline bij een DEEN supermarkt bij jou in de buurt. Deze week hebben we een actie lopen bij de DEEN. Nu voor €3,50.

Wat is er anders aan onze granola? Gewoon een verantwoorde granola die bijzonder is om alles wat er (niet ) in zit. Wil je meer hierover weten? Check www.iamafoodie.nl/granola.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2018  |  Created with  in Amsterdam