Copy
yahooo, de eerste Foodie Five Newsletter is er!
Hierbij is die dan hoor :) de allereerste Foodie Newsletter. We hopen dat je het leuk vindt. En ehh, mocht je nog tips/onderwerpen hebben die onze nieuwsbrief nog relevanter maakt. Mail ons! Veel leesplezier.
Meest gelezen: natuurlijk suiker gezonder?
Over kokosbloesemsuiker, agavesiroop, honing en maplesyrup wordt vaak gezegd dat dit gezonder is dan biet of rietsuiker. Maar is dat ook echt zo? Diëtist en gezondheidswetenschapper Everdien van der Leek heeft het uitgezocht.
Orde in de chaos: etiketten worden duidelijker
Eind 2014 wordt de etiketten wetgeving aangepast. In deze bijdrage van gastblogger Eline (van de organisatie Boodschapp) geeft ze een toelichting op de belangrijkste aanpassingen.
Goldy Oldy Blog: alles over gluten
Wat is het verschil tussen tarwe allergie, glutensensitiviteit en coeliakie? En nee, een glutenallergie bestaat écht niet! Blog door Gaby Herweijer. Zij is coeliakie-diëtist en heeft zelf coeliakie.
I'm a Foodie in de media
Woehoee I'm a Foodie in het juli nummer van de Cosmo!


Check onze bijdrage in de Cosmopolitan van juli '14.
Favo Foodie News
Het
I'm a Foodie team is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-5 van de afgelopen periode.

Foodie Favourites.....Eten uit de Volkstuin
Er zijn ontzettend veel leuke andere blogs en websites over gezonde voeding. Deze editie: Eten uit de Volkstuin. Marleen kweekt groenten, fruit en kruiden die je niet eenvoudig in de winkel kan vinden. "Zelf kweken geeft voldoening en inspiratie in de keuken, aldus Marleen. Ze tuiniert, fotografeert en deelt recepten op haar blog. Check de site van Marleen voor inspiratie.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam