Copy
Geen inspi voor een gezond kerstdiner? In deze nieuwsbrief vind je 3 hele I'm a Foodie proof kerstmenu's. Daarnaast uiteraard je vertrouwde foodie vibes. Van vezelrijk eten door Gaby tot 10 eiwitrijke snacks door Teuni. En lees deel 2 van Vera's trip naar de Noordkaap. Uiteraard mag een heerlijk gezond recept van Fleur niet ontbreken. Ook hebben we een nieuwe rubriek: 'wat Eet als een atleet niet heeft gehaald'.

Fijne feestdagen!
Op zoek naar hèt feestdagen kado voor jouw sporty vriend , vriendin, sportmaatje, teamgenoot, collega, vader, moeder, broer, (schoon)zus, of zwager of gewoon voor jezelf? Kijk niet verder! Check dan dit toffe pakket of koop Eet als een atleet  los. Het inkijkexemplaar vind je hier: http://bit.ly/2vTHkGc (TOT 22 DECEMBER GRATIS VERZENDING)
Salut, proost op het goede leven
De meeste onderzoeken en gezondheidsacties vinden vooral plaats op het gebied van ‘voorkomen van ziekte’ (= pathogenesis). Alyanne laat zien wat salutogenesis (gezond worden) inhoudt.
Vezelrijk eten: waarom & hoe?
Voldoende vezels eten is belangrijk! Maar waarom eigenlijk? Hoeveel heb je per dag nodig? En hoe doe je dat dan? Gaby neemt je mee!
In een t-shirt naar de Noordkaap: deel 2
Vera was op reis naar de Noordkaap en deelt haar belevenissen met jou. Ze laat zien hoe wij omgaan met voedsel en een veranderd klimaat. Zie deel 2, en hier deel 1.
10 eiwitrijke snacks voor na het sporten
Dat eiwitten belangrijk zijn na het sporten weet je vast. Maar wat kies je dan? Sportdiëtist Teuni geeft je 10 voorbeelden van eiwitrijke snacks. 
Herfstrecept: gevulde zoete aardappel
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-recepten. Maak nu zelf dit heerlijke, gezonde én eenvoudige herfstrecept.
Eet als een atleet is een boek geworden met 192 pagina’s, maar we hadden genoeg tekst en inspiratie om 3 boeken te schrijven of om een super-de-super dik boek te maken.

Schrijven=schrappen, en ook wij ontkwamen hier niet aan. De eerste versie van het manuscript bevatte ruim 80.000 woorden terwijl we van te voren zo’n 35.000-40.000 hadden begroot. Tsja, vervolgens hebben wij dagenlang gediscussieerd welke teksten we zouden willen behouden of herschrijven en is het ons gelukt om ruim 30.000 woorden te schrappen. Maar uiteraard hebben we deze teksten bewaard om ze alsnog met je te delen in deze rubriek ‘wat Eet als een atleet niet heeft gehaald’. Houd de aankomende blogs en nieuwsbrieven in de gaten. Periodiek publiceren we nieuwe teksten. 
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Wat betreft gezond eten en leven is het belangrijker wat je doet tussen januari en december dan wat je doet in de decembermaand. Toch kan het best fijn zijn om tijdens de kerstdagen een gezond dagje in te plannen. Dat gezond ook heel lekker en feestelijk is weet jij natuurlijk al lang! Tijd om die (schoon)familie te inspireren! Vorig jaar maakten we met het hele team 3 I'm a Foodie-proof kerstmenu's.
Amuses
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Uiteraard is I'm a Foodie ook op Instagram te vinden.
Wil jij een kijkje achter de schermen? Volg Marijke!
Eet als een atleet is geschreven door 3 toppers uit het I’m a Foodie team op het gebied van sportdiëtetiek, performance & wetenschap: Vera Wisse (Praktijk Diëtetiek en Sportdiëtetiek), Saraï Pannekoek en Titia van der Stelt (Voedingconditie). Bekijk het inkijkexemplaar hier. Met Runners World hebben we deze toffe actie bedacht. Check het snel!
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2017  |  Created with  in Amsterdam