Copy
Woehoee I'm a Foodie gaat een boek schrijven!! Wil je graag het I'm a Foodie Boek ontvangen als deze in de verkoop gaat? Drop jezelf op de lijst en we houden je op de hoogte.

Het is een overvolle nieuwsbrief: van plantaardige melk naar het fodmap dieet. En van portiegroottes naar de Labtest. Je leest het allemaal in je maandelijkse portie Foodie vibes. Veel leesplezier.
Voedingswaarde plantaardige melk
Melk is op dit moment misschien wel een van de meest bediscussieerde voedingsmiddelen in de westerse wereld. Sommige mensen kunnen of willen geen melk meer drinken. Wat zijn de alternatieven? Paulien zocht het voor je uit.
Het fodmap dieet
Ken je het fodmap dieet al? Het is geen nieuwe afvalmethode, gezond voedingspatroon of hype. Het fodmap dieet lijkt een effectief dieet te zijn voor mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Gaby dook de literatuur in.
Portiegroottes
The bigger the better. Het lijkt wel het nieuwe motto te zijn van alle fastfoodketens en restaurants. De portiegroottes zijn de laatste jaren steeds geworden. Wat zijn de gevolgen? En wat kunnen we eraan doen? Lees de longread van Malon.
Nazomer recept: pasta met sperziebonen
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Deze maand een overheerlijk nazomer recept met sperziebonen en romige avocadosaus.
I'm a Foodie stuurt superfoods naar het Lab: doneer je mee?
Superfoods zoals Tarwegras, Gojibessen en Himalyazout ....Producten waar door de industrie van alles over wordt geclaimd. Himalayazout is gezond zout met heel veel mineralen en relatief weinig natrium, toch?

Wij brengen het Himalayazout naar het Lab en laten het analyseren op diverse voedingsstoffen. Check deze blog. Om de Labtest mogelijk te maken hebben we je hulp nodig. Maak jij de Labtest mede mogelijk?
 

T/M 30 SEPT 2015 €20 EURO KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN MET CODE HF15G09

De korting is geldig op de eerste original- en veggieboxen en bij een afname van minimaal twee boxen. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen worden uitgesloten van de korting. Klik voor een review van I'm a Foodie hier.
I'm a Foodie gaat een boek schrijven: voorjaar 2016 kan je ons kopen :)
Wij gaan een boek maken. Samen met 3 andere foodies (Liesbeth Smit, Gaby Herweijer en Jolien Klamer) zijn we inmiddels goed opweg met het manuscript. Afgelopen week hebben we het contract getekend bij Kosmos. Ja inderdaad ook de uitgever van Jamie Oliver, Herman den Blijker en Janny van der Heijden van 'Heel Holland Bakt'. Mooi rijtje om tussen te staan ;)

Mocht je nog een te gekke titel weten laat het ons weten in de comments van deze blog.
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Vera

 
Healthy hotspot: Goed Eten Den Haag
Goed Eten opende krap een jaar geleden en is sindsdien behoorlijk gegroeid.  Je kunt hier terecht voor biologische boodschappen, een lunch of snack ter plekke of mee te nemen.
Healthy hotspot: Echt Alkmaar
Je kunt bij Echt terecht voor ontbijt, lunch, borrelhapjes, heerlijke zoete snacks voor bij de koffie of thee, een high tea en een high wine. De focus ligt op ingrediënten van lokale boeren.
Healthy hotspot: 't Koffieboontje Utrecht
Sinds april dit jaar is dit koffieplekje gevestigd aan de Oudegracht in Utrecht. Je kan met recht zeggen dat het nog een jong bedrijf is, maar al druk bezocht. Het streven is 100% biologische ingrediënten.
 
I'm a Foodie in de Media
Tof dat je tot het einde hebt gelezen. 

Jaja we hebben ook ons TV-debuut inmiddels gemaakt. Onlangs hebben we meegewerkt aan een uitzending van het actualiteiten tv-programma Nieuwsuur.

Daarnaast hebben we meegeholpen aan twee artikelen voor De Telegraaf. Dé Echte Waarheid Over Gluten en De Waarheid Over Aankomen En Afvallen Ontrafeld.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2015  |  Created with  in Amsterdam