Copy
De vakantie zit erop, buiten heb je het idee dat de herfst al begonnen is dus tijd om lekker op de bank te ontspannen met de I'm a Foodie nieuwsbrief!

In deze editie: AZO kleurstoffen en de Southampton Six, plantensterolen, Healthy Hotspot review, ennnnn uiteraard diverse blogs uit ons zomer e-magazine Gezond Drinken. Je leest het allemaal in je maandelijkse portie Foodie vibes. Veel leesplezier.
AZO kleurstoffen en de Southampton Six
Recent is Foodwatch een petitie gestart tegen de AZO kleurstoffen, ofwel de Southampton Six. Wat zijn en doen die kleurstoffen nu precies en hoe groot is de omvang van het probleem? Vera ging op onderzoek uit voor je.
Plantensterolen: cholesterolwonder of marketingtruc?
Plantensterolen, LDL en HDL: nog nooit van gehoord? Malon heeft het allemaal voor je uitgezocht en een heldere blog geschreven.
Healthy Hotspot Soepp
Een beetje verscholen op de blog staat onze rubriek 'healthy hotspots'. Op een interactieve Google Maps hebben we de I'm a Foodie Healthy Hotspots voor je inzichtelijk gemaakt. Jolien ging onlangs naar Soepp
Eat to Grow: aankomen 5 tips
Na de blog over afvallen heeft Marjolein nog een blog geschreven voor mensen die gezond willen aankomen. Een hot topic in de bladen.
2016: het jaar van de peulvruchten
Je hebt ze in verschillende vormen, kleuren en smaken. Ze zijn relatief goedkoop, duurzaam, een goede vleesvervanger en bovenal erg gezond. Lees snel de blog van Maud en je bent helemaal peulvrucht-ready in 2016!
Zomer recept: kip alla pizzaiola
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Deze maand een overheerlijk zomer recept met kip, geroosterde tomaten en courgette uit eigen tuin.
 

T/M 31 AUG 2015 €20 EURO KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN MET CODE ZOMER20HF2015

De korting is geldig op de eerste original- en veggieboxen en bij een afname van minimaal twee boxen. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen worden uitgesloten van de korting. Klik voor een review van I'm a Foodie hier.
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Fleur

 
Gezond Drinken e-magazine
Heb je ons e-magazine Gezond Drinken al gelezen? Klik hier voor de online versie. Wat is eigenlijk gezond drinken? En hoeveel (water) moet je dan drinken? Benieuwd hoe je feestelijke ijsblokjes maakt voor in je zelf gemaakte fruitwater? Voor de sporters is er uiteraard een blog over sportdranken. En de theeleut kan kiezen voor een overheerlijk fris & fruitig ijsthee recept of stel je eigen thee samen in het thee-lab van Vatille.
Happy drinking :)
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2015  |  Created with  in Amsterdam