Copy
"Als ik had geweten dat ik zo lang ging leven dan zou ik mij beter verzorgd hebben."  (Eubie Blak, toen ze 100 jaar werd)
Jaja de webshop is live gegaan! Afgelopen week hebben we stilletjes de webshop geopend met ehhh 1 product :) Je kan nu de I'm a Foodie linnen totebag bestellen. Check het op de site. Je kent het maandelijkse recept:  de populairste blogs op I'm a Foodie, favo Facebook Posts, Blogger in de Spotlight en uiteraard weer een nieuwe Foodie Features. Veel leesplezier.
Recepten: 23x zelf broodbeleg maken
Broodbeleg zonder toevoegingen zoals E-nummers en conserveringsmiddelen zijn bijna niet te vinden in de supermarkt. Broodbeleg zelf maken? Check deze blog met 23 broodbeleg recepten.
Buitengewone varkens
Tijdens de themadag 'dier' in het kader van de Young Food Movement academy heb ik een varkenshouderij in Limburg bezocht. Varkens zijn bijzonder en verdienen een goed leven voordat ze op mijn bord komen. Lees de ervaring van Sandra!
Voedingscentrum weet raad met nitraat 
De combinatie zalm en spinazie was 10 jaar lang verboden. Het Voedingscentrum heeft dat verbod inmiddels ingetrokken. Voedingswetenschapper Liesbeth dook in de theorie en licht toe.
I'm a Foodie Blogger in de Spotlight
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van 10 diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In deze rubriek presenteren wij iedere maand een Foodie blogger.

Gaby Herweijer is (coeliakie) diëtist en heeft een eigen praktijk. Lees een dag uit het leven van Gaby.
I'm a Foodie linnen totebag te koop!
Tijdens de september feestmaand hebben we erg veel leuke reacties gekregen op de linnen totebag. Op verzoek van jullie hebben we een nieuwe batch duurzame bags tassen laten maken. Deze zijn nu te koop in de webhop. In slechts vijf clicks is die bag van jou! Check de webshop.
 
I'm a Foodie Blogger in de Media
Jij weet natuurlijk al van het begin dat I'm a Foodie leuke blogs schrijft over diverse actuele onderwerpen. Leukedingendoen.nl features I'm a Foodie.
Foodie Favo News
Het I'm a Foodie team is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-2 van de afgelopen periode.
  • Er is een woud aan keurmerken en vinkjes. Scato van Opstall schreef er een column over in de Volkskrant: Vage Vinkjes
  • Jij weet al langer dat energiedrankjes niet gezond zijn. Lees het rapport van de WHO
Foodie Features.....Questionmark
Ken jij het verhaal achter de producten die je koopt? Questionmark vindt dat jij het recht hebt om te weten wat je eet! Questionmark is een nog jonge maar sterk groeiende non-profit beweging die voor jou alle producten in de supermarkt onderzoekt.  Via de gratis mobiele app en web kan je producten checken.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam