Copy
Yeahh, de pre-order van ons vierde boek Eet als een expert - zwanger! staat live. Wil je zeker zijn van een exemplaar uit de 1e druk scoor 'm nu snel.

Nog een paar weekjes wachten en dan start onze Instagram cursus: Kick-start your health! In 10 dagen naar een gezond eetpatroon! Check hier hoe je je plaats claimt! De eerste editie is een pilot, dus we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Uiteraard ontbreekt onze maandelijkse doses blogs niet!
5 tips duurzamer voedingspatroon
Is het enkel ‘minder vlees, meer plantaardig’ of kunnen we nog meer stappen zetten? Dat laatste is zeker aan de orde. Lees de vijf beknopte tips van Saraï voor een duurzamer voedingspatroon.
Q&A intermittent fasting
We kregen diverse vragen vanuit de community aangaande het blog over intermittent fasting. Lees hier de antwoorden van Rob.
Boekreview: Circular Chefs
Eind 2018 lanceerde Instock een slim en voedzaam kookboek(je) met als centraal thema: circulair koken. Een klimaatvriendelijk kookboek. Sarai heeft 'm voor je gelezen. Lees haar review!
Wereldrecepten: Gado gado uit Indonesië
Gado gado bestaat voornamelijk uit voorgekookte groenten, met daarover pindasaus en een gekookt eitje. Paulien Vinke maakte een eigen, licht versimpelde en extra gezonde versie die voldoet aan de Richtlijnen goede voeding.

2019. Een nieuw jaar met nieuwe doelen. Een frisse start om nu dan echt te beginnen met een gezonder eetpatroon, meer sporten en vaker dat ene koekje laten liggen bij de koffie. Maar het jaar is al bijna 2 maanden onderweg. En inmiddels zijn er alweer meer koekjes, afhaalmaaltijden en glaasjes wijn naar binnen gegaan dan je zou willen, en ook dat gezonde koken schiet er vaak bij in. Morgen ga ik beginnen, echt!

Klinkt dit herkenbaar?

Join dan nu onze 10-daagse cursus op Instagram. In 10 werkdagen nemen dietisten en voedings- en gezondheidswetenschappers Marijke en Gaby je mee naar hoe ook jíj met kleine haalbare stappen naar een gezond eetpatroon komt.

Doe jij ook mee? Koop dan een ticket in onze webshop. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Koop een ticket!
Jawohl: ons sportvoedingsboek Eet als een atleet is nu ook in het Duits beschikbaar :). Begin maart is deze gelanceerd voor het Duitse taalgebied. Hoe gaaf is dat? Hoewel de titel anders doet vermoeden is de tekst toch echt geheel in het Duits.

Mooi meegenomen: je hoeft niet naar Duitsland om 'm te scoren. Hij staat ook gewoon bij ons in de webshop. Check 'm hier!
Eet als een atleet cursus
In samenwerking met de Internationale Hogeschool voor fysiotherapie hebben we een 1-daagse Eet als een atleet cursus ontwikkeld. Ben jij een (sport)fysiotherapeut, (sport)coach of diëtist en wil je meer weten over sportvoeding? Volg dan deze 1-daagse cursus. I'm a Foodie teammember en mede auteur van Eet als een atleet Saraï is de trainer van de cursus. 

Schrijf je hier in voor de cursus.
I'm a Foodie 100% Volkoren Granola
Heb je onze granola al eens geproefd? Check 'm snel online in de webshop of offline bij een DEEN supermarkt bij jou in de buurt.

Wat is er anders aan onze granola? Gewoon een verantwoorde granola die bijzonder is om alles wat er (niet ) in zit. Wil je meer hierover weten? Check www.iamafoodie.nl/granola.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2019  |  Created with  in Amsterdam