Copy
I don´t need sugar I´m sweet enough (Snatch)
Woehoee I'm a Foodie bestaat deze maand 1 jaar! En samen met jou gaan we dit in de hele maand september vieren. Stuur je blog in en maak kans op een limited edition I'm a Foodie Bag. Check de blog van maandag voor meer info. En uiteraard in deze editie weer je maandelijkse portie Foodie vibes. Net zoals je van ons gewend bent. De populairste blogs op I'm a Foodie, favo Facebook Posts en uiteraard weer een nieuwe Foodie Features. Veel leesplezier.
Nederland heeft 16 miljoen diëtisten
“Iedereen wil zijn zegje doen, ongeacht of dit gebaseerd is op feiten. Ben je tegen superfoods, dan ben je voor E-nummers. Ben je voor ecologisch, dan ben je tegen economisch, en ga maar door”. In deze blog van Marijke beschrijft ze het werkleven van een diëtist. Wat doet een diëtist eigenlijk?
Vlees van de boer: 10 sites vol adressen
I'm a Foodie blogger Sandra is fan van het concept dat je zelf vlees direct kan kopen van de boer. Het dier waar het vlees vandaan komt heeft een veel beter leven gehad en de boer krijgt een goede prijs voor zijn product. In deze blog 10 nuttige sites.
Quinoa: gezond 'graan'
Het is de persoonlijke missie van Gaby geworden om de I'm a Foodie Fans te informeren hoe de verschillende granen van elkaar verschillen. In deze blog het gehypte 'graan' quinoa.
I'm a Foodie bestaat 1 jaar
Aanstaande zaterdag 27 september bestaan we 1 jaar. En, wie jarig is trakteert :) Speciaal voor jou (en natuurlijk een beetje voor onszelf ;)) hebben we onze eigen I’m a Foodie linnen tote bag ontwikkeld. We hebben ze gevuld met onze favourite foodie stuff. En….we geven ze weg!

Check de Foodie Feestje blog voor meer informatie. De oplage is super limited: We geven 50 gevulde bags weg!
I'm a Foodie Support Moyee Coffee. Moyee did it, Tnx to you!
Onlangs hebben we een blog gepost over Moyee Coffee en de ontketening van hun koffie revolutie. Het doel van 1 miljoen kopjes koffie te verkopen is Moyee inmiddels gelukt. Binnenkort wordt de eerste FairChain koffie ter wereld gelanceerd. Check hun site voor het Crowd Speak Pakket:  Je koopt namelijk 1 zak koffie maar krijgt er een 2e van Moyee erbij om te delen met je vrienden!
Foodie Favo News
Het I'm a Foodie team is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-3 van de afgelopen periode.
Foodie Features.....Het Normale Dieet
Er zijn ontzettend veel leuke andere blogs en websites over gezonde voeding. Deze editie: Het Normale Dieet. Deze blog is alleen toegankelijk via hun Facebookpagina. Het is hun doel om het ultieme Normale Dieetboek in de winkels te krijgen.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam