Copy
Vandaag weer een nieuwsbrief met een flinke portie foodie vibes. Van fructose tot groen geluk en daarnaast een aantal lekkere herfstrecepten. Check het in deze nieuwsbrief.  

Ons boek Eet als een expert gaat nog steeds als een raket. Inmiddels is de 6e druk in productie en liggen we bij De Bijenkorf op een steady nummer 4. Via bol wordt het boek nog steeds gratis bij je thuisbezorgd.
Is fructose de boosdoener?
Regelmatig staat fructose (fruitsuiker) negatief in de belangstelling. Fructose zou o.a. leiden tot overgewicht en leververvetting. Wat is fructose eigenlijk precies en hoeveel krijgen we het binnen? Lees de blog van Rob.
Recept uit Eet als een expert: zoete aardappelfrites
Even geen inspiratie om iets lekker te bedenken? Check onze 6-delige serie met lekkere én gezonde recepten uit ons boek.
Hoe tijdsgebonden is voedingswetenschap?
De Schijf van Trijf van Arjen Lubach is jullie vast niet ontgaan. Lees hier de opinie van Vera.
En zie hier de blog van Marijke in het kader van de Groen Geluk consternatie van de afgelopen periode.
Gast auteur Kirsten Berk
Kirsten Berk is diëtist en voedingswetenschapper in het Erasmus MC. Samen met twee artsen schreef ze het kinderboek Etenstijd. Lees in haar twee gastbijdragen meer over eten op school. Lees hier deel 1 en hier deel 2.
Herfst groentestoof met verse peterselie
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-recepten. Deze maand herfst groentestoof met verse peterselie.
Wellicht is Eet als een expert een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas, of Kerst of gewoon als verjaardagscadeau. Er is vast wel een goede aanleiding :)
Nog niet overtuigd? Lees dan de 57 reviews!
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Léonie
I'm a Foodie leest boeken & bezoekt healthy hotspots

Op de redactie krijgen wij heel wat boeken toegestuurd. Lees hier de review van De Gluut door Gaby.
In het kader van experimenteren hebben we (samen met Annelie van Uniek & Smaakvol) een eerste kookfilmpje opgenomen. Moeten we ermee doorgaan...?
Laat het ons weten.
I'm a Foodie in de Media
Hierbij een klein greep uit onze media bijdragen: een artikel in het AD en een artikel in NRC Next.
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Instagram
Instagram
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2016  |  Created with  in Amsterdam