Copy
"a cookbook is only as good as its poorest recipe"  (Julia Child)
Heel cliche: welke goede voornemens heb jij met jezelf afgesproken? Gezond eten hoort er vast bij. En wist je het al: 2015 gaat jouw jaar worden met gezond eten! Wij doen ons best om daaraan bij te dragen en je wekelijks te voorzien van de nodige Foodie Bites.

Check in deze nieuwsbrief hoe jij jezelf kan houden aan de gezonde voornemens. En, als terugblik op 2014 hebben we de top-3 meest gelezen blogs voor je opgevist uit de statistieken. Veel leesplezier.
Healthy food swap: banaan ipv boter
Naast alle inhoudelijke blogs houden wij ook van variëren met ingrediënten. Inmiddels is de Healthy food swap een vast item op het platform. Wil je iets lekkers bakken? Vervang de boter en/of geraffineerde suiker door bananen. Met kleine veranderingen in je voeding kan je soms een groot verschil maken. Zo bak je met bananen.
Superfoods deel 3: chiazaad-vs-lijnzaad-vs-hennepzaad
Als het aan NRCQ ligt laten we de Superfoods hype achter in 2014. Vorig jaar hebben wij, middels diverse benchmarks, regelmatig stil gestaan bij Superfoods. Lees meer over de 'super'-zaden.
Speltbrood: wat is spelt?
In de diverse 'lijstjes' staat spelt de laatste tijd bovenaan. Maar ja is speltbrood wel gezonder dan gewoon brood? Gaby ging op onderzoek uit. Benieuwd naar haar bevindingen?
I'm a Foodie helpt jou met je goede voornemens
Altijd weer lastig om de vastgeroeste patronen te doorbreken. Damn goede voornemens. Komt je dit bekend voor? Om je te stimuleren met je goede voornemens hebben wij 4 blogs voor je geselecteerd:
Januari is de maand van de goede voornemens. Wil jij jezelf vaker reminden om gezond te eten? Koop dan nu de I'm a Foodie Bag.

En ehh, je support er ons ook mee. Op die manier heb je geen last van vervelende reclame uitingen én houden we het platform gratis. 
Foodie Favo News
Het I'm a Foodie blogteam is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-2 van de afgelopen periode.
Foodie Features.....koopeenkoe.nl
Via dit initiatief is het eenvoudig om eerlijk en goed rundvlees te kopen via de webshop. Je kan eenvoudig een deel van de koe bestellen en binnen maximal 4 weken krijg je het vlees toegestuurd. Ophalen kan uiteraard ook.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam