Copy
Food, in the end, in our own tradition, is something holy. It's not about nutrients and calories. It's about sharing. It's about honesty. It's about identity (Louise Fresco)
De dagen worden langer en de temperatuur begint langzaam weer lekker aangenaam te worden. Op naar de lente en zomer! Dit betekent ook weer voor veel mensen back-in-shape komen of nog beter in-shape blijven. Hoe gaat het met jouw goede voornemens? Om je op weg te helpen heeft Liesbeth een   top-10 samengesteld voor een gezonde leefstijl.
In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Uiteraard ontbreekt je vertrouwde maandelijkse portie Foodie vibes niet. Net zoals je van ons gewend bent. De populairste blogs op I'm a Foodie, favo Facebook Posts en uiteraard weer een nieuwe Foodie Blogger in de Spotlight. Veel leesplezier.
Prioriteiten voor een gezonde leefstijl: deel 2
Welke 10 voedingsmiddelen hebben nu het meeste effect op je gezondheid? Liesbeth is op onderzoek gegaan. Iedere dag op I'm a Foodie een nieuwe tip. Aanstaand weekend naderen we nummer 1!!
Chocolade deel 2: is cacao een superfood?
In deel 1 van Jolien kan je lezen hoe chocola gemaakt wordt. In Nederland worden cacaonibs als superfood verkocht. Maar is cacao echt wel zo gezond? Marijke ging op onderzoek uit en dit is haar uitkomst!
Boekreview: de mooie voedselmachine
Wekelijks worden nieuwe voedingsboeken uitgegeven. Sarai heeft voor jullie dit populaire boek gelezen, en een review geschreven. Wil je meer weten over spijsvertering? Dan is dit jouw boek!
Winter recept: boerenkool maar dan anders
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Het is nog winter: boerenkool maar dan anders!
I'm a Foodie Blogger in de Spotlight
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van inmiddels 16 diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. Maak kennis met Everdien van der Leek.
I'm a Foodie Bag weer op voorraad
Voor ons is het belangrijk dat de blogs gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Dus geen -duur- betaalde premium accounts voor onze community.

Draag je I'm a Foodie een warm hart toe en wil je ons steunen? Dat kan via de aankoop van een I'm a Foodie Bag. Tijdens het shoppen: je gezonde producten in een handy linnen tote-bag. 
Foodie Favo News
Het I'm a Foodie team is altijd bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Wij posten regelmatig via social media. Heb je ze gemist? Hierbij onze top-2 van de afgelopen periode.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2015  |  Created with  in Amsterdam