Copy
Op een goede start van het paasweekend met deze foodie vibes. Veel leesplezier!

I’m a Foodie bestaat in 2018 alweer 5 jaar. Ter ere hiervan ontwikkelen we een kookboek: Eet als een expert - Party Time. Healthy partyfood voor elk feest! Met de favoriete recepten van zo'n 50 diëtisten! Wil je graag updates krijgen over Eet als een expert - Party Time klik dan hier.

Na de mooie ontvangst van onze boeken Eet als een expert en Eet als een atleet brengen we ter ere van ons jubileum (I’m a Foodie bestaat in 2018 alweer 5 jaar) een speciale editie uit om ons mooie beroep in het zonnetje te zetten. Iedere dag zet de diëtist zich volop in voor onze medemens met advies over gezonde voeding en dieet. Wij zijn er trots op dat we via I’m a Foodie hieraan kunnen bijdragen.

Op de Dag van de Diëtist (19 september 2018) lanceren wij Eet als een expert – Party Time.  Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsupdates!

Eerst hulp bij diabetes mellitus type 2
De kans is groot dat je iemand kent met deze chronische ziekte, of wellicht heb je het zelf. Vaak wordt gestart met medicatie, maar wat kan je doen met voeding? Marjolein legt uit!
Ziekte risico: wat is gezond?
Is biologisch eten gezonder? Klopt het dat de obesitas-epidemie wordt veroorzaakt doordat ons voedsel tegenwoordig minder goede nutriënten bevat? En zijn dat eigenlijk wel onderwerpen om je druk over te maken?  Check de blog van Maud.
Hoeveel groenten kan jij op?
Gemiddeld eten Nederlanders weinig groenten, slechts 120 gram per dag. Wat ons betreft mag dat wel verdriedubbelen. Hoe je dat doet? Met deze tien tips van Marijke gaat het zeker lukken!
Eet als een atleet recept: smoothie packs
Voor sporters die veel energie nodig hebben én daarnaast ook weinig tijd hebben kan een smoothie pack uitkomst bieden. Check het recept van Sarai!
Bulger met bietjes en mandarijn
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-recepten. Maak nu zelf dit heerlijke, gezonde én eenvoudige winterrecept.
Eet als een atleet (nu zonder verzendkosten binnen NL!)
Bestel 'm snel via de webshop!
Marijke & Gaby doen mee met de Keuringsdienst van waarde Quiz

Marijke en Gaby vertegenwoordigen het team 'diëtisten' in de Keuringsdienst van waarde Quiz 2018.

Vandaag waren de opnames. Zouden ze genoeg punten hebben behaald voor de halve finale en finale....? We houden het nog even spannend!

Eerste uitzending is op 14 mei a.s. 20.25 op NPO 3. Ga dat zien :)
I'm a Foodie 100% Volkoren Granola
Heb je onze granola al eens geproefd? Check 'm online bij Body & Fitshop of offline bij een DEEN supermarkt bij jou in de buurt.

Wat is er anders aan onze granola? Gewoon een verantwoorde granola die bijzonder is om alles wat er (niet ) in zit. Wil je meer hierover weten? Check www.iamafoodie.nl/granola.
I'm a Foodie staat op Healthy Fest
Wij zijn gevraagd om op zaterdag en zondag te spreken op Healthy Fest. Hoe leuk is dat! Healthy Fest is hét festival in Nederland waar sport, mind, food en friends samenkomen. Drie dagen lang toffe trainingen, workouts, inspiratiesessies en lezingen! 
We willen 30.000 likes :)
We willen 30.000 likes :)
Laatste tweets
Laatste tweets
Volg I'm a Foodie
Volg I'm a Foodie
Check de site
Check de site
© I'm a Foodie 2013- 2018  |  Created with  in Amsterdam