Copy
Wij mogen de titel en cover van het I'm a Foodie boek bekend maken :)

Eet als een expert
waarom je fruit niet meer drinken en andere eyeopeners

Wil je een mail krijgen als je het boek kan bestellen? Laat dan je mail achter.

4 November was een spannende dag voor ons: publicatie van de Richtlijnen Goede Voeding door de gezondheidsraad. Vera heeft er een blog over geschreven. Daarnaast genoeg leuke andere blogs: over vlees, zeegroenten en een kijkje achter de schermen bij I'm a Foodie. #happy reading!
Vlees kankerverwekkend?
Het nieuws van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO over de gezondheidseffecten van rood en bewerkt vlees heb je ongetwijfeld gehoord. Vera schreef een kritische beschouwing.
 
Superfoods: zeegroenten
Is zeewier de energiebron van de toekomst? Marlene heeft een tweeluik hierover geschreven. In deel 1 lees je over de voedingswaarde & gezondheidsclaims en in deel 2 een heerlijk recept.
I'm a Foodie Behind The Scenes
Er is veel gebeurd het laatste jaar bij I'm a Foodie. Daarom in deze blog een kijkje 'behind the scenes'.
Richtlijnen Goede Voeding 2015
Op 4 november heeft de Gezondheidsraad de Richtlijnen Goede Voeding 2015 gepubliceerd. Leuk die richtlijnen, maar wat betekent dit in de praktijk? Lees de blog van Vera en je weet het!
Fusili met pompoen
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Deze maand fusili met pompoen en pompoenpittenpesto.
Eet als een expert: waarom je fruit niet meer drinken en andere eyeopeners
Tromgeroffel, confetti fakkels worden afgestoken en de slingers opgehangen :)

Wat vind je van de titel én cover? Wij zijn druk met schrijven en inmiddels worden de eerste stukken gereviewd door experts. Wil je weten wanneer je ons kunt kopen, drop jezelf op de lijst. In mei komt het boek uit!
Wanna join team foodie?
Erger jij je ook zo aan alle voedingsonzin in de media en misleiding op de verpakking van producten? Nu is het je kans om hier iets aan te doen. Ben jij een ervaren diëtist die raad weet met wetenschappelijk literatuur en vind je bloggen leuk? Lees hier meer info en laat het ons weten.
De bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. In iedere nieuwsbrief maak je kennis met een I'm a Foodie blogger.

Maak kennis met Sandra

 
Healthy hotspot: Juice & Salad
Iedere maand bezoekt een I'm a Foodie blogger een healthy hotspot. Lees de review van Gaby over twee 'boerenjongens' uit de Noordoostpolder die op hun biologisch akkerbouwbedrijf producten verbouwen en verkopen in eigen Juice & Salad bars.
I'm a Foodie leest boeken
Op de redactie krijgen wij heel wat boeken toegestuurd. We kunnen er bijna een dagtaak van maken om boeken te lezen :) Lees hier de review van Vegadutchie door Jolien, en Vera heeft het boek gelezen van Ellen Hoog: in perfect conditie. Wil je weten wat wij allemaal nog meer hebben gelezen?
I'm a Foodie in de Media

I'm a Foodie is geïnterviewd door het studenten & werknemersmagazine
van de Wageningen UR
 
Like Us
Like Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Check Us (op de site)
Check Us (op de site)
© I'm a Foodie 2013- 2015  |  Created with  in Amsterdam