Copy
Jouw tijd is kostbaar. Dat snappen wij. Daarom willen we de nieuwsbrief zo kort mogelijk houden. Maar ja de blogs zijn zo leuk en interessant (althans dat vinden wij:) dus de nieuwsbrief is weer wat langer geworden dan gedacht.

Veel leesplezier!
Gezonde snacks top-10
Wij gaan niet voor voor de eierkoek, ontbijtkoek of een biscuit als tussendoortje. Check de top-10 van Marjolein voor gezonde tussendoortjes.  Ter inspiratie 10 healthy snacks.
Melk de witte sloper
'Melk is goed voor elk' of 'melk: de witte motor'. Bekende ouderwetse reclame slogans. Wie is er niet mee opgegroeid? Titia heeft uitgezocht wat over melk en melkproducten bekend is en welke uitspraken in het rijk der fabelen thuis horen.
Gezond eten op een festival: 10 tips
Het festivalseizoen is reeds geopend en je kunt ieder weekend je dancemoves showen. Hoe overleef je deze weekenden op een gezonde manier? Lees de 10-tips van Sarai.
Stevia: natuurlijk zoet?
'Gezoet met Stevia', zie jij dat ook steeds vaker op producten staan? Is dit een natuurlijk tegenhanger van aspartaam en acesulfaam-K? Everdien is op onderzoek gegaan en doet verslag!
 
Lente recept: preiovenschotel met chorizo
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. De laatste weken waren koud, regenachtig en soms lekker warm. Typische lenteproducten van Nederlandse bodem zijn bijvoorbeeld: prei, rode kool, radijs, appels, peren en paksoi. Dit keer een leuk combi met chorizo, prei en kabeljauw.
Muesli-test: vind de gezondste muesli
Vorige maand begon Marijke vol enthousiasme aan de muesli-test. Oftewel, een zoektocht naar de gezondste (fabrieks) muesli en andere ontbijtgranen. We hebben een tussenstand. Zie in deze blog een update van de Muesli-test.
De nieuwe bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. Sinds kort hebben we enkele nieuwe bloggers mogen verwelkomen.

Maak kennis met Malon.
I'm a Foodie in de media!
Woehoee I'm a Foodie gaat internationaal!!! Onze Zuiderburen hebben ons ook ontdekt. Jij weet natuurlijk al lang dat I'm a Foodie leuke blogs schrijft. Onze Belgische community groeit nu ook lekker :)

I'm a Foodie staat in een artikel in de juni editie van de Vitaya.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2015  |  Created with  in Amsterdam