Copy
Zit je volop in de zomerdrukte? Even ontspannen en tijd voor de I'm a Foodie nieuwsbrief! Gezond eten op vakantie, 5 tips om de eventuele vakantie kilo's eraf te krijgen en een update over de Muesli test. Je leest het allemaal in je maandelijkse portie Foodie vibes. 
Veel leesplezier.
Gezond eten op vakantie
Het is weer vakantie: relaxen, leuke dingen doen en lekker eten natuurlijk. Thuiskomen met een paar kilo extra is niet leuk. Hoe vind je de balans tussen genieten, lekker eten en je gewicht stabiel houden? Lees het in de blog van Sandra.
Muesli test update #2
Yep, nog steeds is Marijke opzoek naar het gezondste ontbijtproduct. In update #1 las je de resultaten van Zonnatura, en AH Bio & Basic. En in deze editie: Dorset, De Halm en Jordans.
10x ontbijten met Jolien
Neem jij iedere dag ruim de tijd om te ontbijten of vlieg je je bed uit? Jolien doet het rustig aan neemt de tijd voor een goed ontbijt. Jolien inspireert jou met overheerlijke én gezonde ontbijtjes.
Jodium: broodnodig?
De afgelopen jaren zijn Nederlanders steeds minder brood gaan eten. Dit mede dankzij bestsellers als Broodbuik en de Voedselzandloper. Is dat wel zo verstandig? Je hebt immers wel de benodigde jodium nodig. Maud heeft het voor je uitgezocht!
Afvallen: 5 tips
Waarschijnlijk is de zomer het meest gevreesde seizoen als het gaat om de kilo's. In de blog van Marjolein 5 tips om definitief afscheid te nemen van je overtollige kilo's.
Zomer recept: geroosterde zoete aardappel 
Iedere maand inspireert blogger Fleur de I'm a Foodie community met de lekkerste seizoens-groenten. Deze maand een overheerlijk zomer recept met geroosterde zoete aardappel en kikkererwten.
 

T/M 31 AUG 2015 €20 EURO KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN MET CODE ZOMER20HF2015

De korting is geldig op de eerste original- en veggieboxen en bij een afname van minimaal twee boxen. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen worden uitgesloten van de korting. Klik voor een review van I'm a Foodie hier.
De nieuwe bloggers van I'm a Foodie
I'm a Foodie bestaat uit een blogteam van diëtisten en voedingswetenschappers. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. Sinds kort hebben we enkele nieuwe bloggers mogen verwelkomen.

Maak kennis met Sjoukje

 
I'm a Foodie in de media!

In het huidige nummer van de Men's Health staat een interview met Sarai over gezond eten op festivals.
Foodie Us
Foodie Us
Tweet Us
Tweet Us
Pin Us
Pin Us
Foodie Site
Foodie Site
© I'm a Foodie 2013- 2014  |  Created with  in Amsterdam