Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste VBOV-lid,
Beste geïnteresseerde,


Tijdens deze laatste dagen van het jaar 2015 starten we onze nieuwsbrief met droevig nieuws. Ven Mavrogiannakos, trouw lid van onze organisatie, is na een moedige strijd tegen een onoverwinnelijke ziekte gestorven. Haar collega's van de materniteit in Mol schreven voor haar een ontroerende tekst. Onze deelneming aan de familie en de collega's van Ven.

Dit is onze laatste nieuwsbrief van het jaar 2015 met vooral  wensen voor gezellige feestdagen en een vreugdevol 2016. 
Nieuwe organisatie
2016 wordt voor ons alvast een bijzonder jaar. Vanaf 1/1/2016 gaan VLOV vzw en UVV vzw samen door het leven als de "Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen". Het fusiefeest vond plaats op 12 december 2015. Neem een kijkje in ons foto-album,  Het nieuwe logo kan je hier bekijken. 
Eindejaarsactie
Tijdens deze eindejaarsperiode nemen we ook de kans om ons mooie beroep te profileren. We richten ons hiervoor op de jonge gezinnen. Alle Vlaamse en (Nederlandstalige) Brusselse ziekenhuizen, vroedvrouwenpraktijken en zelfstandige vroedvrouwen die bevallingen doen, ontvingen van ons een pakket met hierin slabbetjes en een kaartje als geschenkje voor alle pasbevallen mama's.
Dit geschenkje zal uitgedeeld worden aan alle nieuwe gezinnen in deze eindejaarsperiode.

Heb je nog vragen over de eindejaarsactie? Neem contact op met info@vlov.be
Kalender 2016

De VBOV kalender 2016 is er! De vrijwilligers van onze organisatie kregen een gratis exemplaar als dank voor de inzet. De kalender kan eveneens besteld worden via de webshop.  De prijs voor een kalender is 10 €.

Spread the word

Wil je graag lid worden van de VBOV, dan heten we jou van harte welkom! Ontdek de vele voordelen die je als VBOV-lid geniet en vraag je lidmaatschap aan.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen, All rights reserved.
Je schreef je in voor onze nieuwsbrief of kwam eerder in aanraking met onze diensten.

Our mailing address is:
Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen
Haantjeslei 185
Antwerpen 2018
Belgium

Add us to your address book

uitschrijven    wijzig voorkeuren