Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste VBOV-lid, 
Beste geïnteresseerde,
  
Met deze extra nieuwsbrief willen we jullie aandacht vestigen op de twee mooie acties die we organiseren in het kader van Music For Life en de tevredenheidsenquête die einde deze maand afgesloten wordt. 

Tevredenheidsbevraging VBOV vzw
Theatervoorstelling Normaal Bevallen van Veerle Malschaert
Midwives Work 1 Hour for Life
Tevredenheidsbevraging VBOV vzw
We ontvingen reeds heel wat ingevulde enquêtes, waarvoor dank! Heb jij je mening nog niet gegeven? Vul dan vandaag nog onze tevredenheidsenquête in.We vernemen graag hoe we de vroedvrouwen nog beter kunnen ondersteunen in de waardevolle zorg die ze geven. Het invullen van de anonieme enquête neemt 10 min tijd in beslag. Dank voor je medewerking!
Vul hier de enquête in.

Theatervoorstelling Normaal Bevallen van Veerle Malschaert
In de week vóór de kerstvakantie ( 19 en 22 december )  organiseren we twee hartverwarmende theateravonden die toegankelijk zijn voor iedereen! Veerle Malschaert maakte voor ons een voorstelling over Normaal Bevallen: grappig en herkenbaar! Deze voorstelling is een actie voor Music for Life en de opbrengst van de tickets gaat integraal naar het VVOC. Wil je kans maken op twee gratis tickets? Ga naar onze Facebookpagina, like onze pagina en deel het vastgepinde bericht over de voorstelling. Op 12 december maken we de winnaar bekend. Verspreid de uitnodiging binnen uw eigen netwerk. Uw familie en vrienden zijn ook hartelijk welkom!
Meer info en tickets.

Midwives Work 1 Hour for Life 
De vroedvrouwen zetten zich ook in voor het moeder-kindhospitaal Kara in Togo. Samen met SOS Kinderdorpen organiseren we de actie Work 1 Hour for Life. Op 19 december werken we 1 uur (twv 40 euro) ten voordele van het moeder-kindhospitaal. We streven naar 15 vroedvrouwen die bereid zijn een uur te werken voor SOS Kinderdorpen, reeds 3 vroedvrouwen schreven zich in, nog 12 vroedvrouwen te gaan! Werk jij ook mee? Ook andere beroepsgroepen werken collectief een uur voor SOS  Kinderdorpen. De VBOV vzw schenkt alvast 10 werkuren.
Lees meer over de actie.

Spread the word

Wil je graag lid worden van de VBOV, dan heten we jou van harte welkom! Ontdek de vele voordelen die je als VBOV-lid geniet en vraag je lidmaatschap aan.
Share
Tweet
Forward
Volg ons op Facebook
Copyright © 2015 Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen, All rights reserved.
Je schreef je in voor onze nieuwsbrief of kwam eerder in aanraking met onze diensten.

Our mailing address is:
Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen
Haantjeslei 185/01
Antwerpen 2018
Belgium

Add us to your address book

uitschrijven    wijzig voorkeuren