Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Et år med diversitet og hjerterum.

Efter at have huset op mod 300 arrangementer i 2014 står Dome of Visions godt rustet til udfordringerne i 2015, og meget tyder på, at domen bliver stående på Søren Kierkegaards Plads langt det meste af 2015.

I det forløbne år fik vi vist, at vi evner at håndtere en programflade med betydelig diversitet. Vi huser alt fra det helt smalle kulturelle arrangement til de helt store virksomhedskonferencer. Alt gennemført med et særligt DoV touch. Vi vil meget gerne fortsætte med at holde høj kunstnerisk kvalitet i alle vores arrangementer. Den kvalitet, vi har haft indtil nu, kan vi bl.a. takke vores kuratorteam for. Det har sammen med vores eksterne arrangører sikret, at domen har vundet en plads i manges hjerter det forløbne år. Den plads er vundet blandt gæster, der blot kommer forbi, men også blandt vores samarbejdspartnere i NCC, DAC, Københavns Kommune og Det Kongelige Bibliotek. Dét samarbejde har  været til gavn for domen, borgerne og byen som helhed. Vi ser frem til at fortsætte det i 2015, hvor vi håber, vi igen kan rykke hinandens grænser for brugen af Dome of Visions.


På vegne af Dome of Visions crew
Martin Voola

DINE #DOMEOFVISIONS

Tak for alle jeres fantastiske fotos af Dome of Visions i hele december måned, og velkommen til alle de nye følgere! Vi glæder os til at se, hvad jeres kreative sind og kameraer har at byde på i det nye år! Denne gang har vi udvalgt to instagram-fotografier fra vores hashtag, der begge har fanget et glimt af solen i denne kolde tid; morgensol og aftensol

Cold morning, blue sky and great coffee - Stop by Buckys //  Luna

Photo by Instagrammer @remosteenMorning light | There is no place like dome #domeofvisions #mvoola #delditkbh #visitcopenhagen #urbanromantix

KOMMENDE EVENTS:

YOGA + LIVE MUSIC WITH ELENA MIRONOV
18/01/2015 @ 10:00
Nyd at det er weekend og kom til yoga i domen. Elena Mironov guider dig igennem en dyb meditation akkompagneret af live musik. 

BUND TIL MUND’S VINTERREPRISE
24/01/2015 @ 12:00
Alt akvatisk kan ske når undervandsfestivalen Fra Bund til Mund holder sin vinterreprise i Dome of Visions. Forvent en potpourri af foredrag om fisk, sange og poesi fra havet, mindful eating af seafood, film fra Norges fjorde, vinterbadning m.m.

FROST FESTIVAL PRESENTS LYDIA AINSWORTH
06/02/2015 @ 20:00| DKKR145
Lydia Ainsworth debuterede for nyligt som soloartist i eget navn med en overordentlig appetitvækkende plade, ’Right From Real’, hvor hun arbejder i krydsfeltet mellem pop, elektronik og strygere. Koncerten i Dome of Visions ved Københavns havn bliver en ekstraordinær Frost Festival-oplevelse.

Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Karmenu Vella, EUs miljøkommissær, besøgte Dome of Visions i forbindelse med Green Capital Days. Efter besøget kommenterende han: Når NCC og en by som fx København investerer i grønt miljø og bæredygtige løsninger som fx Dome of Visions, er det ikke blot godt for byen og dens indbyggere.  Det gavner også byens økonomi.
Visions for abandoned children. NGO KIDS CARE CHARITY inviterede til samtaler om hvordan vi kan øge bevidstheden om problemet med høj dødelighed og udviklingsforstyrrelser hos plejebørn. KIDS CARE CHARITY arbejder aktivt med at uddanne plejefamilier i Bulgarien.
Winter Wonderland - julekorcert med Røst. Det rytmiske kor Røst brød den gængse opfattelse af kor og kormusik, og ved vandet lod de mørket, lyset og tonerne gå op i en højere enhed, der fik julefreden til at sænke sig.


VINTERAKADEMI: Er du studerende eller nyuddannet og interesseret i fremtidens byggeri og byplanlægning, så er Vinterakademiet om bæredygtig renovering og urban transformation måske noget for dig?

Den 2. marts åbner Dome of Visions kuplen op og inviterer til Vinterakademi i samarbejde med CONCITO, Noldus&Bendtsen og NCC. Ugen byder på tværfaglige oplæg, workshops, virksomhedsbesøg og en afsluttende casecompetition om bæredygtigt byggeri, byplanlægning og renovering af det eksisterende byggeri. 

Læs mere og tilmeld dig via www.vinterakademi.dk
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp