Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Domen står på spring – til sommer, DOMEKRATI og Folkemødet 2015 

Uden at skele alt for meget til den verden, der lever af at producere slogans, kan man med en vis rimelighed spørge: Hvornår er Dome of Visions bedst? Og vi svarer i kor: Hele året. Og nu er det sommer!

Maj har budt på en velfortjent Tømrerpris til NCC. Prisen uddeles af Københavns Tømrerlaug, som i år fylder 500 år! Lauget belønner domens brug af træ – et bæredygtigt element i et bæredygtigt byggeri, som det hedder.

Et rullende kontor – mest af træ - kom pludseligt forbi og viste i skala 1:1, at du ikke nødvendigvis skal arbejde i et hus af stål, glas og cement. 

Vi afviklede et releaseparty for Lydmor, og vi tog i den grad fat på at forberede os, så Folkemødet på Bornholm medio juni får en næsten jævnbyrdig søster i København. 

Vi rundede også børnebøgerne. Skal sproget i bøgerne renses lidt? Folkemødet har som bekendt sin egen dome i Allinge; søsteren hedder Dome of Visions – i København. Hold øje med vores program, og kom til Folkemødet på Søren Kierkegaards Plads.

Skift Færgen ud med Havnebussen!

På vegne af Dome of Visions crew
Søren Egert

DINE #DOMEOFVISIONS

Photo: @mvoola @ktejlgaard
Domen har en helt speciel aura i aften @tambourhinoceros #irah 

KOMMENDE EVENTS:

FORBILLEDE; SUBSTANTIV, INTETKØN – KLAR TALE FRA KULTURREVOLUTIONENS HELTINDER
JUNE 1 18:00 - JUNE 5 18:00 | Free
Hvad har Anne Marie Helger, Bente Hansen og Pernille Kløvedal til fælles? De er alle fra den omdiskuterede og udskælde 68-generationen. Og så medvirker de i Tonje Eliassons videoinstallation ”forbillede; substantiv, intetkøn”
 
R.P.T BRUITIST TEAM PURSUIT EDITION
JUNE 4  20:00 - 23:55 | Free
Dome of Visions er bygget af 256 transparente polykarbonat plader. Den 4 juni vil der være 31 musikere som spiller 256 minutters, 64 numre af 4 minutter hver, på 4 forskellige scener.
 
//ÅRETS FOLKEMØDE STARTER ALLEREDE I DOME OF VISIONS PÅ GRUNDLOVSDAG//
JUNE 5  16:00 - 23:00 | Free
Vær med til at kickstarte Folkemødet i Dome of Visions! Vi har inviteret Clement Kjersgaard, som vil sætte det demokratiske Folkemøde til debat. Debatten er et kickoff for en DOMEKRATI-workshop for studerende, der kører parallelt med Folkemødet d. 12., 13. og 14. juni i Dome of Visions.
 
URBAN BIODIVERSITY IN ACTION – EVENT OG PRISUDDELING
JUNE 9  17:00 - 20:00 | Free
Kom og sæt fokus på urban biodiversitet når URBIA-prisen vil blive uddelt. Formålet med prisen er at skabe øget bevidsthed blandt danskerne om vigtigheden af at gøre byerne grønnere og beskytte biodiversiteten.

Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Tømrerprisen: Byggefagets ældste organisation, Københavns Tømrerlaug, har her i 2015 jubilæum og fylder 500 år. Den 18. maj 2015 uddelte lauget Tømrerprisen til virksomheder og enkeltpersoner, der har blik for at bruge træ som byggemateriale. Læs mere.
Sweet Sneak pop-up bakery #11 gæstede den 25 maj domen med lækre kager, hygge og god stemning. Læs mere.
TO CARRY WATER. TO CARRY 5890 LITRES ONE DAY. Felicia Konrads performance prægede den 30. maj pladsen foran domen. Performancen satte fokus på hvor meget vand, vi dagligt bruger. Læs mere.
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp