Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
A sensuous space-in-between…

… Kalder vi også Københavns gennemsigtige forsamlingshus, som nu har vibreret på Søren Kierkegaards Plads i præcis et år. For et år siden holdt VILLUM & VELUX fondenes miljøprogram møde i kuplen, og Full Service tonede frem som den første kulturelle begivenhed i domen 2014. Nu er det 2015, og i det forgangne år har vi huset et program, der glimter i sin mangfoldighed, intersektionalitet, eksperimenteren og poesi. Det, der samler os på tværs af mangfoldigheden, er vores fælles vision for en bæredygtig fremtid i den allerbredeste forstand. Disse visioner kan vi dele med hinanden i et hus, der netop er opstået i et krydsfelt mellem forskellige fagtraditioner og siloer. For mig er et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig fremtid, at vi værdsætter og skaber rum for tilværelsens mere sanselige, stoflige og poetiske dimension.Den kan vi bl.a. opleve i den kunstneriske udfoldelse – men hverdagen er også fuld af sanselighed og poesi, og Dome of Visions er i sig selv en organisk og sanselig konstruktion, som i skalaen 1:1 ånder og er i direkte samspil med sine omgivelser. Over vinteren har vi mærkets vinterens frostbid i dette tredje rum, dette mellemrum, og i sommerens sol den forstærkede varme. Nu kommer foråret – igen. Og det er om muligt en af de allerbedste sæsoner i Dome of Visions, for her får vi en taktil forsmag på sommerens fortryllelse. Fx har vi allerede omkring de 25 grader i domen, når solen står på. Så vi glæder os til at byde jer indenfor og inviterer jer til at gå på jagt i vores program og nyde godt at de mange offentlige, åbne og frie arrangementer, vi huser. Tak til alle de arrangører, der ligger hjerteblod i huset, og, kære københavnere ’and beyond’ - vi er forsat et sanseligt forsamlingshus, hvor alle kan byde ind med indhold. Se også her.

Ses derude. Ses derinde. I det sanselige rum. 

På vegne af Dome of Visions crew
Gry Worre Hallberg
 

DINE #DOMEOFVISIONS
 
I marts måned væltede foråret endelig ind over byen. Det kan både ses og mærkes i Domen, der står i blomst.
 
Photo: @engholmmaria - Forår i Dome of Visions 

KOMMENDE EVENTS:

CIRKULÆR ØKONOMI – DEBAT I DOMEN
APRIL 8 - 13:00: Kom til Dome Debate den 8. april fra hvor Dansk Byggeri, NCC og formanden for Folketingets Miljøudvalg Lone Loklindt (RV) inviterer til konference om Cirkulær Økonomi i Dome of Visions 

KULTURMØDET PÅ MORS – OPTAKTSMØDE I DOME OF VISIONS
APRIL 14 - 19:00: Kom og vær med til at sætte dagsordenen for Kulturmødet 2015, når der er optaktsmøde i Dome of Visions den 14. april. Hvad er problemerne og udfordringerne for dansk kunst og kultur lige nu?

BLACK TORTOISE OF THE NORTH CULT PRESENTS HENRY THE RABBIT, EKKOFABRIKKEN AND RADIOENS UNDERGANGSORKESTER
APRIL 17 - 18:00: ”Join the music, join the cult, and start a magic circle” den 17. april når musikerne fra Black Tortoise of the North cult præsenterer Henry the Rabbit, Ekkofabrikken & Radioens Undergangs Orkester

MATHILDEPRISEN 2015
APRIL 24 - 15:30: Dansk Kvindesamfund indtager den 24. april Dome of Visions når årets Mathildepris skal uddeles. Prisen går til kvinder, mænd, organisationer eller andre, der er med til at fremme ligestilling mellem mænd og kvinder


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Vinterkademi 2015 om Urban Transformation. Tværfagligheden var i fokus for 35 studerende og nyuddannede, da Dome of Visions transformerede sig til auditorium, gruppelokale, arbejdsrum og mødested i dagene 2-6. marts. Læs mere.
AKT1 #23 skabte ny dansk radiodramatik live i domen med fortællingen CORNWALL skrevet af Lars Bo Nørgaard. De medvirkende var Niclas Kølpin og Zaki Nobel Mehabil under instruktion af Stefan Stanisic. Lyt med til hørespillet.
Med langborde, fisk og skaldyr på menuen blev domen den 7. marts indtaget af Italo Disco Supper. Clubben åbner atter den 2. maj. Læs mere.
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp