Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Indhyldet i minimalistisk pompøsitet 

Første gang, jeg trådte ind i Dome of Visions på Søren Kierkegaards Plads, blev jeg overvældet over dens minimalistiske pompøsitet og koncept, og nu ser jeg denne overvældelse dagligt blandt stedets første-, anden- og endda tredjegangs besøgende.

Jeg har haft min daglige gang i Dome of Visions siden august 2014, og jeg må være ærlig og sige, at overvældelsen naturligvis ikke er ligeså prangende som første gang, jeg iagttog den bæredygtige kuppel. I dag er jeg bedre i stand til at lægge mærke til, hvordan de besøgende i domen bliver betaget af bygningen. Jeg ser især, at de beundrer Dome of Visions æstetiske og smukke udtryk, det naturrige og grønne drivhus, der indhyller gæsterne i en særlig ro og fred, mens de nyder kaffe friskbrygget af bl.a. undertegnede.

Jeg ser også en fascination af Dome of Visions bæredygtige koncept, prototypen på et CO2 neutralt hjem. Gæsterne lader til at blive overvældet over engagementet og det ambitionsniveau, der er lagt i stedet, og som en del af den daglige ledelse i Dome of Visions må jeg indrømme, at netop dette til stadighed kan overvælde mig.

På vegne af Dome of Visions crew
Yasin Bilgic

DINE #DOMEOFVISIONS

Photo: @annlauras
Dome of Visions kommende arkitektoniske nabo, Bryghusprojektet (www.bryghusprojektet.dk), er ved at vokse sig stor. 

 

KOMMENDE EVENTS:
KUSKUS
AUGUST 11 @ 17:30 - AUGUST 13 @ 18:00 | Free
EVENT NAVIGATION
KUSKUS er et kunstprojekt om lighed, forskellighed, accept af sig selv og hinanden, det uperfekte, det smukke, detaljerne og det unikke. 

KIRTAN I DOME OF VISION
AUGUST 13 @ 19:00 - 21:00 | Free
Nu er du inviteret til at opleve og deltage i denne både fredsfyldte og energi-givende meditationsform – i Københavns smukke dome. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.
 
REJSEN TIL AFRIKA // BØRNEKONCERT
AUGUST 16 @ 09:30 - 12:45 | DKKR 60
Mød den danske dreng Milo, der bliver bedste venner med en ny afrikansk dreng i klassen, når en musikalsk fortælling bringer dig fra Dome of Visions og hele vejen til Afrika.
 
SENSING THE CITY # LAB 2 – SPROUT TALENT WEEK 2015
AUGUST 17 - 21  
Join us in Dome of Visions from 17th to 21th of August for five days of hacks, labs and talks for a smarter city.
 
LEARN DO SHARE COPENHAGEN
AUGUST 27-29  | Free
Learn Do Share CPH 2015 invites you to experiment with the notion of Smart Citizens through three days of learning, doing and sharing!


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Frihed – i grunden. Astrid Søe, kunstner og forfatter, stod bag udstillingen, som 21. - 24. juli kunne opleves I Dome of Visions. Udstillingen handler om Grundloven og frihed. Selve tolkningen er din og min, og i den gror et håndgribeligt sprog om den frihed, vi elsker så højt. Læs mere.
Novam Artem “den ukendte kunst” 28. – 31. juli. Hvordan man ser kunsten og hvordan påvirkes denne gennem nye rammer og omgivelser. Ved at blande galleri og live performance i Dome of Visions atmosfæriske rum, blev der dannet et fuldendt sanseindtryk af kunsten.
DomeJazz. Parallelt med Copenhagen Jazz Festival 2015 lagde Dome of Visions kuppel til ti dage med levende jazzmusik fra den 3. – 12. juli. Bland andet Barefoot Sound Kitchen Live, der gav et bud på, hvordan musik bliver til, og dansk/ungarske Kamilla Kovacs og dansk/svenske Mia Dyberg. Læs mere.
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp