Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Er du klar til slutspurten København?

Domen er endegyldigt blevet kold, men vi har  stadig masser af varme at byde på. I en tid, da der bliver lukket for mennesker på flugt, huser domen bl.a.  arrangementer, der støtter op om deres tilværelse både i Danmark og tættere på de steder, de indtil for nyligt har kunnet kalde hjem. Desværre har vi ikke plads til alt og alle, men vi prøver at omfavne så mange som muligt. 
 
Domen er blevet bedre tætnet i løbet af efteråret. Det  betyder, at kulden bliver holdt lidt på afstand, og vi er bedre i stand til at holde arrangementer, der kan byde borgerne og turisterne velkommen. 

Når varmere vinde til foråret for alvor rammer pladsen omkring Den Sorte Diamant, blæser de os til Jylland. Dome of Visions åbner nemlig på havnen i Aarhus Ø til sommer!

For os i domen betyder det, at vi kan se frem til et nyt spændende samarbejde med Aarhus Kommune, som har købt en dome og valgt, at den skal stå på havnen med udsigt til færgen mod Sjælland og det nybyggede Dokk1. Vi bliver på den måde placeret midt i et dynamisk udviklingsområde, hvor der bygges og projekteres på livet løs. Det bliver så anden gang, domen kommer til Aarhus Ø. Første gang var i sommeren 2014. 

Når domen lukker i København, kan vi se tilbage på 600 vidt forskellige arrangementer, der alle fandt vej til bygningen. Oprindeligt var planen, at vi skulle være på pladsen et halvt år. Vi kommer til at runde to år, inden vi lukker lørdag 30. april.  

Kom forbi Søren Kierkegaards Plads og hyg med os inden vi lukker.


På vegne af Dome of Visions crew
Martin Voola

DINE #DOMEOFVISIONS
@mettemygindmadsen: Stage Building in the Dome - for performance starting soon // come by for homemade gløgg #domeofvisions #performance #flyingstage

BYENS TOMME PLADSER VENTER PÅ OS
Fredag 4. december 2015 endevendte en dome-debat (livestreamet domerne imellem) de muligheder, som sprækker, spalter, mellemrum og revner i storbyen tilbyder de mange brugere – her dem i Stockholm og København. Se filmen eller læs mere.

KOMMENDE EVENTS:
 

METASIS – DJ HVAD & WHY BE / CROATIAN AMOR / NIKOLAS
JANUARY 15 @ 18:00 | DKKR70
METASIS is an exciting night of concerts supporting the independent media-platform and short-film project, OTHER STORY. Live music, film premiere and DJ sessions. 

KUNST OG PUBLIC SERVICE – DANSK KUNSTNERRÅD
JANUARY 27 @ 17:00 - 20:00 | Free
Åbent hus om Kunst og Public Service denne eftermiddag i Dome of Visions. Et bidrag til debatten om fremtidens public service fra Dansk Kunstnerråd.

AF•ART MAGAZINE #2 RELEASEFEST
JANUARY 29 @ 19:00 | Free
Kunstmagasinet Af•Art Magazine holder releasefest for deres udgivelse nr. 2, der denne gang har temaet DOMINANS som omdrejningspunkt. Udgivelsen fejres i Dome of Visions med god musik og festlige indslag. 


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

NYT FRA AARHUS:
AARHUS KØBER EN NY VERSION AF
DOME OF VISIONS
De står og tripper i Aarhus og kan næsten ikke vente på, at byen er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Og som om det ikke er nok: Der er en ny version af Dome of Visions på vej til byen. Læs mere.
DEBATTER OM BYUDVIKLING HØRER HJEMME I DOME OF VISIONS
Stadsarkitekten i Aarhus ser for sig, at debatter om byens udvikling kan folde sig ud i den gennemsigtige kuppel, når den til sommer åbner i Aarhus. Læs mere.
ER DU VORES PRAKTIKANT I FORÅRET 2016?
Dome of Visions tilbyder en spændende stilling med masser af ansvar, og mulighed for at arbejde med kommunikation, kultur og bæredygtighed i bredt perspektiv. Ansøgningsfrist 12/1 2016.
Læs pdf med opslaget.

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Lørdag 19. december bIev Dome of Visions til et mødested for etablerede danskere og nytilkomne, der er flygtet fra borgerkrig i Syrien. Gennem musik, madlavning og foredrag blev der sat fokus på, hvad flygtede syrere har med sig i bagagen – og hvad vi kan lære af dem. Læs mere og se smukke billeder.

Den 29. december 2015 inviterede vi til efter-jule/før-nytårskoncertarrangement. Med North Fall, Esben Hegelund m. band, Realism, Lehné, eif, Rokaya, We at Sea og Mund De Carlo.

Se billeder af fotograf David Valentin Schweiger.

Vinter betyder kulde og mørke. Men det betyder også fordybelse. Og små lysende perler af poesi. Information og Københavns Hovedbibliotek bød vinteren velkommen den 10. december med et oplæsningsarrangement, hvor man kunne opleve syv af vinterens skønlitterære debutanter læse op af deres værker. Læs mere.

I anledning af at Jacob Skyggebjerg udgav af sin anden roman, Hvad mener du med vi, holdte han dagen før udgivelsen en reception d 8. december med blandt andet oplæsning fra bogen og Lars Frost og Sigurd Hartkorn Plaetner samt elektronisk techno-jam i den festligt-loungede ende af blandt andet Otpei fra Syg Nok. Læs mere.

Miljøpunkt Indre by – Christianshavn inviterede den 15. december til samarbejde og workshops om formidling og opdagelse af grønne byrum og byens biodiversitet i Indre by og på Christianshavn. Læs mere.

13. december kunne man opleve MØRKE i København. I Dome of Visions, i skumringstimen, med udsigt over Københavns Havn, inviterede kollektiverne HØRT og Myrkr publikum indenfor til en mørkning. Gennem musik, lyd og fortællinger undersøgte de den gamle nordiske mørkningstradition, hvor man ved dagens hæld samledes med sine nærmeste for at opleve lysets forsvinden og byde aftenen og natten velkommen. Med mørkningen skabte man en naturlig pause i dagen – en lille times sjælefred. Læs mere.

Følg Dome of Visions på Facebook, Twitter og Instagram


Copyright © 2016 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp