Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser

Et arkitektonisk åndehul i storbyen

Den moderne by er dynamisk og i konstant bevægelse. Byen bruges politisk som generator for vækst, og bygninger skyder op nærmest fra den ene dag til den anden. Domen som midlertidig eksperiment giver handlerum til at skabe arkitektur, der får os til at stoppe op og reflektere over, hvilke huse og byer vi ønsker bo i og at være omgivet af.

Dome of Visions er en bygning, hvor arkitekturen ikke isolerer os fra omverdenen. Den transparente skal skaber en tæt kontakt med livet udenfor. Den etablerer et sansende rum mellem ude og inde, hvor vi, i kombination med den eksotiske beplantning inde i domen og det organiske materialevalg, oplever en tropisk stemning - et arkitektonisk åndehul midt i storbyen.

Lad os stoppe op og eksperimentere. Lad os sætte fantasien løs og skabe arkitektur, der behager, inspirerer og tager os med på eventyr.

Dome of Visions er både et sansende eksperiment mellem ude og inde og en inspirationskilde. Også for mig, når jeg som kommende byplanlægger og performance-designer skal medvirke til at udvikle fremtidens arkitektur og oplevelser.


På vegne af Dome of Visions crew
Mette Mygind Madsen

DINE #DOMEOFVISIONS
@siwaldershvile:
The new #domeofvisions in Stockholm

Følg også Dome of Visions på Instagram

KOMMENDE EVENTS:

TRANSART – EN FORSAMLING PÅ TVÆRS AF ARTER
NOVEMBER 6 @ 17:00 - NOVEMBER 8 @ 18:00 | Free
Oplev TRANSART - en tre-dgas festival, der er fuld af gadekryds, hybrider og sværmerier mellem arter. TRANSART zoomer ind på samtidskunstens engagement i miljørelaterede problematikker, og undersøger mulighederne for at udvikle nye strategier for at drage omsorg på tværs af artsskel. 

FORT EUROPA – HJÆLP MENNESKER PÅ FLUGT!
NOVEMBER 19 @ 18:00
Bliv udfordret denne usædvanlige aften, hvor musik og performance sætter rammen for en spektakulær indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Aftenen vil byde på masser af overraskelser, ude såvel som inde. 

SØNDAGSSTEMNING: MASKINVÅD OG MODVIND
NOVEMBER 22 @ 18:30 - 22:00 | DKKR 20
Musikmagasinet UNISON præsenterer en fantastisk aften med søndagsstemning i Domen: Dansksproget danserock og melankolsk byrock, røgelse, stearinlys og ordkunst af Blågårdsord. 

// CONCERT-IN-STALLTION // LYS MERE LYS // CARL & GRY // MALMÖ //
NOVEMBER 23 @ 20:00 - 22:30| DKKR 60-85
En installationskoncert, hvor du bliver ført ind i et helt nyt univers. Her smelter ord, lyd, rum og projektion sammen i ét fælles indtryk – og udtryk - i en bevidsthedsudvidende totalinstallation af lys, lyd og natur.


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Den grønne løber var rullet ud foran Dome of Visions i København, da den svenske ambassade og Business Sweden 22. oktober 2015 inviterede godt 100 danske og svenske erhvervsfolk til arrangementet GREEN CONNECTION – SUSTAINABILITY BY SWEDEN. Læs mere.
Welcome to Denmark: Europas moralske krise – den 25. oktober så på den  etisk/moralsk og politisk krise i Europa, blotlagt af flygtningestrømmene. Med krav om at se på hvilke grundlæggende værdier, vi orienterer os efter og ikke mindst, hvorledes vi er forpligtet af hinanden. Læs mere og se billeder.
Den 9. oktober blev hele København fyldt op af lys, lyd og kulturglæde ved årets Kulturnat. Dome of Visions var ingen undtagelse. Også her stod aftenen i kulturens tegn, da der blev inviteret til pop-up koncert og afterparty med Robeat Boys, Ida Kudo og Kenneth Bager. Læs og se mere.
Svend-Erik Engh inviterede den 28. oktober til en aften med fortællinger, opera og blues. Med udgangspunkt i de to bøger 'Hovedløst' og 'Hjerteløst', så vi på et liv levet på kanten. Læs mere
Domen har i oktober dannet ramme om en mængde støttekoncerter og arrangementer. Læs om: Lys i Mørket – Støttekoncert til fordel for Syriens flygtninge med Nurses for Refugees / PEACE OUT YOGA FOUNDATION teamede op med Folkekirkens Nødhjælp / Odd Records inviterede til støttekoncert og dobbelt EP-release med Without Voodoo & Odd Palace. De samlede ind til Læger Uden Grænser. 
Udstillingen En verden for enden af dine ben! 27. - 30. oktober handlede om det lille bitte rum, der findes - hvis man kigger efter - dernede hvor planterne bor, gror og hygger sig.  Læs mere.

Følg Dome of Visions på Facebook, Twitter og Instagram


Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp