Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
På tærsklen til 2015: knopskydning vinder frem
 
Det mangfoldige liv i Dome of Visions bliver mere og mere præget af knopskydning.
Tidligere i 2014 havde vi fx besøg af entusiastiske yoga-dyrkere, og forleden kom en ildsjæl fra en anden del af det meditative felt forbi. Han ønsker en dag i februar næste år at bruge domen til traditionel meditation.
 
Og Københavns Kommune har sat de efterhånden velkendte lysegrønne skraldespande på programmet. Også i domen. Byen bruger mange millioner kroner hvert år på at rydde op efter fester, gæster og arrangementer, der i virkeligheden har hele landet som målgruppe. Bøvlet med affald bliver efter alt at dømme vendt i domen – også i 2015.
Dansk Arkitektur Center er en af partnerne i Dome of Visions, og meget tyder på, at 2015 bliver et år, hvor arkitekturen sparker igennem i d
omen.
 
Erhvervslivet har så småt vænnet sig til, at arrangementer afviklet i den transparente kuppel på Søren Kierkegaards Plads signalerer åbenhed, nytænkning, mod og – netop – transparens.
Sådan vil det fortsætte i 2015.
  
NCC, domens bygherre, fortsætter med at bruge domen til alt fra learning lab til et fristed for nye tanker. Mange af dem med en kant af bæredygtighed.
 
Hold øje med os. Vi lyser op mellem Knippelsbro og Langebro. 
 
På vegne af Dome of Visions crew
Søren Egert

 

DINE #DOMEOFVISIONS

Hver måned udvælger vi et af jeres Instagram-fotografier til nyhedsbrevet, så skyd løs og brug vores hashtag #domeofvisions
 

Denne måneds foto er taget af @marlenehannibal , der hylder weekendens komme med  #beautiful #copenhagen #domeofvisions #christiansbrygge #denmark #weekend

KOMMENDE EVENTS:

EN KOLLISION AF DIMENSIONER – OPTISK KONCERTINSTALLATION MED ICE CREAM
DECEMBER 5 @ 20:00
Du inviteres til en auditiv og visuel rumrejse, akkompagneret af bandet Ice Cream Cathedrals drømmende og futuristiske Spacepop.

 

EAR SOUND SCAPE
DECEMBER 7 @ 20:00 
Der eksperimenteres med transparens og skabes nye møder imellem lydkunst, improvisation og elektronisk lyd.

 

TRAVELLING TRIBES
DECEMBER 19 @ 19:00 
Lad dig omfavne af decembermørket når Travelling Tribes inviterer til drømmeskabende koncertritual med roterende lys, skygger, lyd og stærke drikke.

 

SYNC SESSIONS #2
DECEMBER 21 @ 15:30
Lyt med når ny klassisk kompositionsmusik møder rytmisk sangskrivning og skubber til de kreative grænser i det danske musikmiljø.

Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Fire elever fra Fredensborg Skoles 6.a tilbragte en dag i Dome of Visions. De har deltaget i ”FIRST LEGO League” – en årlig begivenhed på DTU Ballerup, som skal give folkeskoleelever et indblik i DTU’s tekniske univers. I den forbindelse har 6.a  arbejdet med projektet ”Fremtidens Skole”, som blev diskuteret netop I domen.
Den verdensberømte økonom, bestsellerforfatter og socialaktivist Jeremy Rifkin lagde i november vejen forbi Dome of Visions. Rifkin mener, at Europa har en enestående mulighed for at få skabt en konkurrencedygtig økonomi, hvis man både sikrer social lighed og miljømæssig bæredygtighed. Dome of Visions er i hans optik et konkret eksempel! Læs mere.
Sir David King, den britiske regerings særlige rådgiver på klima- og miljøområdet holdt et lille, lukket og eksklusivt møde i Dome of Visions. Fra dansk side deltog EU’s forhenværende klimakommissær, Connie Hedegaard. Desuden deltog bl.a. den britiske ambassadør i Danmark, Vivien Life. Læs mere
Copyright © 2014 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp