Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Social bæredygtighed i en kold tid
 
Et langt og lunt efterår er blevet til vinter, og decemberfrosten bider nu for alvor i fingerspidserne på mit metalkolde cykelstyr. Mørket, der dominerer de fleste af døgnets timer, har også i år vækket hulebjørnsinstinktet i mig og lagt en ulden dæmper på aktivitetsbehovet. Det er korte, kolde dage, modvind og sjap på buksebenet. Men det er også en tid, hvor vi rykker lidt tættere sammen, og varmer os ved fællesskabets lue. Desværre er det langt fra alle, der har mulighed for at holde sig selv og hinanden trygge og varme. De mennesker, der er flygtet fra deres hjem, ankommer udmattede, sultne og kolde til landene i Norden. I Dome of Visions har vi derfor i den seneste tid følt et behov for at betone en helt bestemt dimension af det bæredygtige perspektiv – den sociale bæredygtighed – hvor det medmenneskelige og fællesskabet i særlig grad prioriteres og udleves gennem den kuratoriske rammesætning. Vi håber, at I har lyst til at være med, og sender en kærlig tanke til alle arrangører, gæster og venner, der er med til at hjælpe andre og tænde lys i mørket.  


På vegne af Dome of Visions crew
Siv Werner

DINE #DOMEOFVISIONS
 
@linemaio | meditated in this beautiful dome today ♡ 

Følg også Dome of Visions på Instagram

DOME-TO-DOME DEBATE X CITY CRACKS AND SPACES-IN-BETWEEN

DECEMBER 4 @ 16:30 - 20:00 | Free
Vi eksperimenterer med nærhed på trods af afstande, og inviterer sammen med Dome of Visions i Stockholm, til en fælles live-stream dialog om City Cracks og Spaces-in-between. Det er åbent og gratis for alle.  

Læs mere.

KOMMENDE EVENTS:

BEATRIX (LIVE PERFORMANCE)
DECEMBER 11 @ 20:00 | Free
En forrygende aften i selskab med seks kunstnere, som vil tage os med på en oplevelse gennem lyd, vokal og bevægelse.  
 
MØRKE // KØBENHAVN
DECEMBER 13 @ 15:07 - 17:00 | DKKR50
Kollektiverne HØRT og MYRKR inviterer publikum indenfor til den gamle nordiske tradition 'mørkning', hvor fortællinger, stearinlys og lydcollager vil fylde Domen. 
 
HABIBI, LAD OS MØDES
DECEMBER 19 @ 15:00 - 22:00 | Free
‘Habibi, lad os mødes’ er et arrangement, som igennem musikalske, gastronomiske, filmiske og andre spændende indslag vil bringe dansk og syrisk kultur sammen. Vi mødes for at lære, dele og hygge os i hinandens selskab. Alle er hjerteligt velkomne. 

Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

TRANSART – EN FORSAMLING PÅ TVÆRS AF ARTER. I weekenden 6.-8. november lagde domen rum til den tværfaglige kunstfestival TRANSART, hvor der blev zoomet ind på samtidskunstens engagement i økologiske problemstillinger på tværs af artsskel. Læs mere
SØNDAGSSTEMNING: MASKINVÅD OG MODVIND indtog den 22. november domen med dansksproget danserock og melankolsk byrock, røgelse, stearinlys og ordkunst. Læs mere.
DOME OF VISIONS BLEV TIL FORT EUROPA FOR EN AFTEN den 19. november med indsamling, musik og en performativ ramme, der gav deltagerne et indblik i de mange flygtninges situation. Læs mere
MIDLERTIDIGHED SOM VÆRKTØJ I UDVIKLINGEN AF BYEN var den 26. november rammen om Torsdagstaler og Faglig Fredagsbar.  Så hvor står vi egentlig med midlertidigheden anno 2015? Var det et modefænomen eller er det stadig et brugbart værktøj i byplanlægning? Læs mere.
BÆREDYGTIGHED IND I FREMTIDEN – FORANDRING AF AFFALDSKULTUREN, ROSKILDE FESTIVAL. En workshop den 22. november med fokus på affald, sortering, genbrug, oplysning og motivation.
AKTIVISTISK BYUDVIKLING den 25. november bød på en formiddag om byudvikling.  Aktivistisk byudvikling drejer sig om hvordan den enkelte selv kan tage teten, og skabe de forandringer byrummet kalder på, og om hvordan forvaltning, politisk hold og borgere kan spille sammen når byer og lokal områder skal udvikles. Læs mere.

Følg Dome of Visions på Facebook, Twitter og Instagram


Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp