Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Den indre bæredygtighed
 
Bæredygtighed handler ikke kun om, at vores forbrug af jordens ressourcer skal balancere med jordens leveringsevne, eller at vores tilstedeværelse ikke skal være til for stor fysisk belastning for de oprindelige og naturlige omgivelser.

Den balancegang består blot af nogle fysiske aspekter, som det bæredygtige samfund stadig prøver på at mestre.
 
Hopi-indianerne i Arizona derimod levede i sandhed et bæredygtigt liv. De var særlige - også blandt hele Nordamerikas oprindelige folk. For Hopierne var bæredygtigheden født ud af en kultur, der i alle aspekter og bevægelser nærede og beskyttede forholdet til naturen.

Jeg tror virkelig, Hopierne elskede jorden og hinanden, og det var derfor, deres liv var så harmonisk, som det var. Der eksisterede en indre forståelse, som ikke tilsidesatte menneskeligheden og naturen i mennesket.
 
I en anden tid vil der være andre udfordringer for den fysiske bæredygtighed. Men hvis den indre og den sociale bæredygtighed først har taget fæste i mennesket, tror jeg aldrig, vi vil forbryde os mod naturen.


På vegne af Dome of Visions crew
Asher Ware

DINE #DOMEOFVISIONS

@cphyogini Good morning Copenhagen with morning meditations and yoga in Dome of Visions - and Sun Salutations at the harbour side.
 

KOMMENDE EVENTS:
REST IN BEATS // IDA KUDO // TEENAGE LOVE
SEPTEMBER 6 @ 19:00 - 23:00 | Free
Kom til overdådig koncert i Dome of Visions, når du på en og samme aften kan møde Rest in Beats, IDA KUDO og Teenage Love.
 
DEN FORBANDEDE FLAMME LIVE – OPLÆSNINGSKONCERT
SEPTEMBER 9 @ 20:00 - 21:30 | Free
Nu kan du opleve projektet DEN FORBANDEDE FLAMME, der er en musikalsk iscenesættelse af danske forfatteres oplæsning af egne værker.
 
GLAD CPH: STOP DANS CLUB
SEPTEMBER 11 @ 20:00 - 23:55 | DKKR100
Kom og vær’ blandt en af de 100 mennesker, der vil dyste i KBH’s største og vildeste stop dans duel i Dome of Visions om hovedpræmien: 2 x FLYBILLETTER til SPANIEN i VINTERFERIEN!
 
KØBENHAVNSKE MUSIKSKOLEELEVER SKABER NY MUSIK I WORKSHOP MED 4 DANSKE KOMPONISTER
SEPTEMBER 25 @ 17:00 - 18:00 | Free
Fredag d. 25. september fyldes Dome of Visions med 20 talentfulde musikskoleelever som sammen med 4 danske komponister vil komponere ny musik i Domen. En musik der vil tage udgangspunkt i Domens helt særlige fysik, og visionen om bæredygtighed.

Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Kaffe Konkret. Den stiftende generalforsamling af foreningen Kaffe Konkret blev d. 28. august holdt i Dome of Visions. Læs mere
Tirsdag 11. august 2015 besøgte 28 personer fra bystyret i Helsinki, Finlands hovedstad, Dome of Visions. Besøget var et led i et meget omfattende to-dages besøg i København. Læs mere
SENSING THE CITY # LAB 2 – SPROUT TALENT WEEK 2015. I samarbejde med DAC& BUILD Sprout, DAC og Danish Design Centre lagde vi hus til lab SENSING THE CITY in Dome of Visions under Sprout Talent Week 14.-21. august. Læs mere.
Dorit Chrysler indtog Dome of Visions under den elektroniske musikfestival, Strøm, fredag 14. august. Den særegne theremin-lyd og ambientgenren, dannede temaet for aftenens koncert. Læs mere
LEARNDOSHARE COPENHAGEN intog i tre dage domen med workshops: Urban Exploration, Co-Creative Tactical Day, Learn Do Share Day. Se film fra Learn Do Share Copenhagen // Everyday Workshop.
Anderedes skolestart. Dome of Visions blev tirsdag 11. august 2015 brugt til at teste nyt undervisningsmateriale. Læs mere
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp