Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser

På vej fra sommer til vinter…
I det folkelige skønne leverum Dome of Visions er det høsttid hele året. Du kan høste mange forskellige værdifulde sanseoplevelser, både på det mentale og fysiske plan.

Sommeren har været rig på kulturprojekter, varme, lys, dufte, flotte klaser af vindruer, ferskener, abrikoser, blåbær, krydderurter, blomster, bier, lyde, faglighed, smukke billeder, koncerter, blå skjorter, slips, kloge ord og skøre gøglede indslag.

Nu er det efterår, en anden smuk og givende tid. Domen har højere luftfugtighed og lavere temperatur, som forstærker duftene. Man mødes af en duft af jord, træ og planter på en mere intens måde end i den tørre sommer. De solrige dage holder temperaturen oppe om dagen, men så snart det er gråvejr, eller vi kommer nær aftentid, skal den varme trøje på og stille ophold inde i huset er at foretrække.

En del arbejdsopgaver og områder skal være dækket ind, for at det hele fungerer, mit job er bl.a. at passe de mange forskellige planter og træer i domen. Der er ingen kemi i huset hverken i byggematerialer eller i planterne, så hvis jeg finder skadedyr, sættes der nyttedyr ud, som bekæmper skadedyr på en naturlig måde. Man tænker måske ikke over det til daglig, men planter er de byggesten, der danner grundlaget for vores eksistens. De giver os ilt, mad og byggematerialer. En vigtig tanke mht. vores store ressourceforbrug er at mennesket aldrig ville kunne overleve uden planterne, så lad os passe på vores natur på vores verden og hinanden. 

På vegne af Dome of Visions crew
Maria Engholm

LUKKEDAGE – NU OGSÅ I DOME OF VISIONS

Mandag 12. og tirsdag 13. oktober kan du ikke komme ind i domen. Den skal gøres klar til efterår og vinter. Læs mere.

DINE #DOMEOFVISIONS

By @andrewtallon
Number 2 in the #instagram series of the beautiful #BlackDiamond library, captured with the lights on at midnight. You can also see the #DomeofVisions alternative design experiment in the foreground. The once industrial harbour bank of #CPH has been turned into a vibrant showcase of its best #architecture, food and lifestyle #lifeinCPH #visitcopenhagen #visitdenmark

KOMMENDE EVENTS:

KUNE: WEEKEND REVERIE
OCTOBER 3 @ 16:00 - OCTOBER 4 @ 03:00 | Free
EVENT NAVIGATION
Oplev en hypnotiserende potpourri af lyd, lys og elektronisk musik med installationsværker af den Rumænske kunstner Adrian Calin når musikkollektivet KUNE spiller i Dome of Visions. 

UTOPIA SCHOOL SLUMBER PARTY FALL 2015 COPENHAGEN
OCTOBER 16 @ 10:00 - OCTOBER 19 @ 00:00
Grib en ekseptionel chance til at deltage i UTOPIA SCHOOL's 3-dages festival med overnatning i Dome of Visions. Utopia School er et internationalt projekt, som arbejder med både mislykkede og vellykkede utopiske projekter, og samtidig udvikler nye. 

TM HUNTER + GOLDIE CHORUS KONCERT
OCTOBER 31 @ 19:00 - 23:00 | Free
Kom med til en farverig aften med "krævende popmusik" tilsat elementer fra mange andre genrer når bandsne TM HUNTER og GOLDIE CHORUS optræder i et røgfyldt og stemningsmættet Dome of Visions.   

Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

SÅ FIK STOCKHOLM SIN EGEN DOME OF VISIONS
Dome of Visions 2.0 blev indviet i Stockholm den 17. september. Indtil september 2016 står domen på Kungliga Tekniska Högskolans område og udgør en platform for udstillinger, debatter, seminarer og forskellige kulturarrangementer for at markere nye visioner for fremtidens bæredygtige byggeri og samarbejde på tværs. Læs mere.

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Nordic Music Days fyldte domen fredag den 25. med workshop og koncert, hvor ny musik blev skabt af talentfulde musikskole elever. Læs mere. Lørdag den 26. var der bland andet koncert med International Contemporary Ensemble, der opførte værk af Anna Thorvaldsdottir. Læs mere.
Søndag 28. september løb 1300 friske løbere gennem Dome of Visions ved Dansk Arkitektur Centers arkitekturløb, der er i år genopstod som Copenhagen Urban Trail. Læs mere og se en lille film med løberne. 
Grænser i børnelitteraturen. Den 30. september holdte Selskabet for Børnelitteratur fyraftensmøde om grænser. Er der grænser for, hvad der kan tages op i børne- og ungdomslitteraturen og på hvilke måder – sprogligt, emne- og/eller formmæssigt? Skal der være lys for enden af tunnelen? Besøg www.ibby.dk for mere information.
Eventgruppen Glad Cph inviterede fredag 11. september 2015 til stopdans i Dome of Visions for at fremme det sociale møde mellem folk i det københavnske natteliv på en ny og vovet måde. Læs mere.
Jyderup Højskole og projekt Kredsløb var på visit i domen den 29. september med workshops med glaskunst, elektronisk musik og kunst. Projekt Kredsløb bruger og fortolker de forskellige former for kredsløb, som verden og livet er bygget op omkring. Læs mere.
Det lille hus. Måneden gennem har domen været præget af en udstilling om Arbejdernes Byggeforening. En spændende og vigtig historie om et kapitel i udviklingen af dansk boligpolitik. Kartoffelrækkerne, Humbleby, Krusemyntekvarteret m.m er i dag en del af den danske kulturarv. Udstillingen fortsætter til medio oktober. Læs mere
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp