Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Rimfrost, sne og forår

Den seneste måned har budt på mange domer til mine stemningsgemmer. Rummet transformerer sig med vejret udendørs, og inde under klimaskallen har jeg siddet med min varme chokolade og set på dyner af sne, der sagte delte sig og gled af kuplen, efterhånden som solen kom frem. Jeg har smidt sweateren og stukket næsen frem mod det forår, domen præsenterer i solskin, mens vinden peb udenfor, og hætterne var godt trukket op om ørene. Det har været en måned, hvor min sult efter forår er blevet beroliget af udsigten til en himmelblå dag.
 
Ikke kun vejret har udfordret og ændret domen. Vi har nydt den helt specielle oplevelse, når rummet omdanner sig til live-studio med AKT1, der skaber ny dansk og nordisk radiodramatik. Og ikke mindst har vi følt os tæt knyttet til udstillingen Hemisphere 55° 40’23 N 12° 34’56 E, der med sin titel netop bringer koordinaterne til domen - en gruppe udstilling med spændende nye kunstnere. Vi har lunet os i mellemrummet med PLADS, og Vinterakademiet, som er en del af NCC Academy, har åbnet dørene og fortsætter ind i marts, med visioner om Urban Transformation.
 
Som altid - en interessant måned, hvor vi har nydt at være en del af og huse mange smukke, visionære og interessante projekter. 


På vegne af Dome of Visions crew
Stine Skøtt Olesen

 

DINE #DOMEOFVISIONS
Månedens udvalgte #domeofvisions foto portrætterer et snit af domen i en smuk spejling sammen med Elisabeth Toubros skulptur, City Fractal. Skulpturen står i rustfrit stål ved siden af domen på Søren Kierkegaards Plads i København.

Fotografiet er taget af: @remosteen // Reflection #domeofvisions #sculpture #sharingcph

KOMMENDE EVENTS:
AFRIKO HIGHLIFE BAND INDTAGER DOME OF VISIONS MARCH 6 - 20:30Fredag d. 6 marts er der lagt op til dans, når Ghana’s 58 års jubilæum fejres med bandet Afriko Highlife på scenen i Dome of Visions.
  
SPUTNIK & WILD WONDERS CABARET 
MARCH 12 - 20:00 - MARCH 13 - 23:55: Torsdag d. 12 marts er du inviteret til kabarat i Dome of Visions, når Sputnik & Wild Wonders indtager rummet og introducere dig for en anden verden.
  
RELEASEFEST OG JAMSESSION MED BASCO OG KBH FOLKJAM 
MARCH 17 - 18:00: Tirsdag d. 17 marts inviterer Den Sorte Diamant og KBH FOLKJAM til efterfest og jamsession i Dome of Visions. Husk dit instrument – Dome of Visions giver halv pris i baren til det spillende folk!
 
NEW NORDIC TIGERS – ET NORDISK EKSPERIMENT
MARCH 27 - 10:00 - MARCH 29 - 22:00: Fra d. 27-29 marts afprøver performance kunstner Marie Hauge og en gruppe af politikere, aktivister og kunstnere ideen om en samlet ny nordisk nation. Kom og vær med til at præge tilblivelsen af den fiktive nation: New Nordic Tigers!


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Som optakt til Vinterakademiet gæstede arkitekt Diébédo Francis Kéré 23. februar domen. Et af Kérés arkitektoniske greb er altid at invitere landsbyen med inden for. Det kan være i form af en plads til en skole eller til ungernes boldspil imellem bygningerne. Læs mere.
PLADS holdt 19. til 22. februar en udstilling med en drøm: At de prototyper, de præsenterede i Dome of Visions, efterfølgende kunne komme længere ud. De seks kunstnere udstak vidt forskellige guidelines for, hvad man selv kan gøre. Forhåbentlig kan det inspirere kommuner og regioner til selv at gå videre med noget af det, de præsenterede. Læs mere.
Kunstneriske Blikke på en hverdag med Handicap. Kan handicap og moderne kunst forenes? Og kan kunstens udtryksformer overskride handicappets begrænsninger? Ja, mener arrangørerne bag arrangementet Kunstneriske Blikke på et Liv med Handicap, der torsdag den 12. februar inviterede til fernisering, suppe og musik i Dome of Visions. Læs mere.
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp