Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Byens lys
 
Rum har altid fascineret mig, særligt hvordan rum bevæger os, hvordan vi er sammen i rum og hvilke muligheder eller begrænsninger, rum giver os.  Det kan være fysisk afgrænsede rum eller de rum, byen gemmer på. Jeg vil have rum, der stimulerer mine sanser – jeg vil have rum, der inspirerer mit sind.

Den lille ”ballon” vækker stor opsigt i forbifarten som en stærk kontrast til det byrum, den ligger i. Domen tilbyder et alternativt mødested til pladsen, til området, til København. Et socialt rum, hvor vi kan være sammen på kryds og tværs i læ for regn og vind; mellem planter og træer, mellem himmel og hav, mellem byen og dens borgere, mellem drømme og visioner.

Konstruktionens gennemsigtighed kommunikerer for mig hele projektets visionære forankring til kuplens gæster og til den omkringliggende verden. Den stiller husets liv og leben til offentligskue, man kigger ind, man kigger ud. Man mærker rummet på begge sider, og det skaber ubevidst følelser og drømme om alternativer til fremtidens by. For herinde kan man kigge ud på byen, se dens flow. Gennem polycarbonaten ser man mulighederne folde sig ud, man ser fremtidens by i et nyt lys.
 

På vegne af Dome of Visions crew
Luna Signe Hørdum Nielsen
 

DINE #DOMEOFVISIONS
Årets første måned har været en stille og kold fornøjelse. Har du været et smut forbi domen, så har du med garanti mærket vinterens kulde indtage det tredje rum. Denne gang har vi derfor valgt et Instagramfoto, der bringer varme sommerminder frem, alt imens vi venter på foråret...

Photo af Instagrammer @vinkkbh - Et throwback til en fantastisk septemberdag og VinkKBH's officielle release i Dome of Visions. Det er dage som denne, man skal tage frem og varme sig på midt i sit vinterhi #vinkkbh #releasefest #september#doyouremember #domeofvisions #quickquickobey #vinderminder #tripdownmemorylane

KOMMENDE EVENTS:

FROST FESTIVAL PRESENTS LYDIA AINSWORTH
February 6 - 20:00-23:55 - DKKR: 145: Frost-festivalen i Dome of Visions repræsenteret ved den canadiske sangerinde Lydia Ainsworth featuring Niels Gröndahl.
 
KUNSTNERISKE BLIKKE PÅ ET LIV MED HANDICAP
February 12 - 19:00-23:00: Et ferniseringsevent af Det Centrale Handicapråd og Fremtidsfabrik, der med et kunstnerisk blik ser på, hvad et liv med handicap kan føre med sig.
 
AKT1 RADIODRAMA LIVE
February 24 - 19:00-23:00: AKT1 skaber et live radiodrama, der prøver kræfter med audiofiktion og lyddramatik.


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Undervandsfestivalen Fra Bund til Mund holdt  24. januar  sin vinterreprise i Dome of Visions med et potpourri af foredrag om fisk, sange og poesi fra havet, mindful eating af seafood, film fra Norges fjorde, vinterbadning m.m.
AcroYoga workshoppen den 4. januar guidede deltagerne igennem en sanselig oplevelse, hvor balancen, styrken og smidigheden blev udfordret, og hvor tillid og samarbejde var de bærende elementer.
Januar blev måneden, hvor duften af varm chokolade indtog domen. Vi får den økologiske chokolade bragt til døren af Summerbird og laver den på økologisk sødmælk med eller uden flødeskum og selvfølgelig med chokoladedrys på toppen.
Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp