Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Da Folkemødet blev DOMEkratiseret

Der var engang… et demokratisk møde på Bornholm kaldet Folkemødet. Folkemødet blev hvert år afviklet til glæde for befolkningen og som en påmindelse om, at det åbne danske demokrati er værd at værne om.

Thi der herskede en forestilling ved Folkemødet om, at det fysiske møde er essentielt for den demokratiske udfoldelse. Men da hændte det, at de tre bannerfører Danmarks Almene Boliger, Det Kongelige Bibliotek og Dome of Visions slog pjalterne sammen og spurgte i kor: ”Er det fysiske møde specielt demokratisk? Hvad med dem, der ikke har mulighed for at møde op?”

Med den fagre digitale virkelighed så de tre pludseligt muligheder for en demokratisk dialog på distance. Sammen fandt de frem til tre magiske værktøjer: Demokrati, Dome og Digitalisering. Disse tre skulle vise sig at have betydning for demokratiets udfoldelse.

Før man vidste af det, var en tredags-workshop for studerende skudt i gang. Og således blev de modige studerende i Dome of Visions nu den fjerde paneldeltager i Slaget ved Allinge. Eksperimentet gav folket en stemme på tværs af milevide afstande og demokratiserede en debat, der tidligere var begrænset til folkemødedetagerne.

Således opstod DOMEkratiet ud af et partnerskab, der åbnede Folkemødet for resten af det ganske land.
Se det var i sandhed en demokratisk fortælling… Slut!

På vegne af Dome of Visions crew
Nikoline Kern

DINE #DOMEOFVISIONS

Photo: @eifmusic
Eif er igang og cirkusartisten @sunnivalb laver smuk Performance art til introen #eifrelease @domeofvisions #eif #domeofvisions

KOMMENDE EVENTS:
 


DOMEJAZZ 2015
JULY 3 JULY 12
Igen i år vil der være DomeJazz i Dome of Visions. Programmet er prydet med mange forskellig former og tilgange til jazz - Så kom og opleve Dome of Visions i fuldt flor når jazzmusikken runger i domen.   

THUNDERDOME!
JULY 16 @ 19:00 - 22:30 | Free
Thunderdome byder på en aften med fire bands, der hylder DIY (Do(me)-It-Yourself) ved at ryste kuplen med bæredygtig indiepunk og langtidsholdbare hits!

NOVAM ARTEM
JULY 28 @ 12:00 - JULY 31 @ 23:00 | Free
Novam Artem er en kunstfestival med fokus på “den ukendtes kunst”. Med en blanding af kunstarter skabes en holistisk oplevelse, hvor kun fantasien sætter grænser.

FULD EFFEKT // EP-RELEASE // TROPISKE VISIONER @ DOME OF VISIONS
JULY 18 @ 20:00 - 23:55 | Free
Kom til Fuld Effekts officielle release koncert for deres netop udgivne EP Indfanger Funk. Med en vision om en release, der ikke blot skal være en almindelig koncert, har Fuld Effekt skabt en tropisk sommeroplevelse af de helt store! 


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Forbillede; Substantiv, intetkøn prydede domen 1-5 juni. Hvad har Anne Marie Helger, Bente Hansen og Pernille Kløvedal til fælles? De er alle fra den omdiskuterede og udskældte 68-generation. Og så medvirker de i kunstner Tonje Eliassons videoinstallation ”forbillede; substantiv, intetkøn”, hvor de taler ærligt og provokerende til de yngre generationer om dagens samfund og tingenes tilstand. Se mere.

Komponisten Casper Hernández Cordes står for 3 workshops af 1 times varighed, hvor man bliver guidet igennem en skabende musikalsk proces. Den første fandt sted den 17 juni.

Der arbejdes med lyde fra Barefoots musikere, som sættes sammen på nye, helt uhørte måder. Der er workshops igen den 5/7 og den 8/7 som en del af DomeJazz. Læs mere.

SCENARIO Six Bells skabte en aften med musik, dramatik og kortformat-foredrag om fænomener, teknologi og fremtid. Se mere.

Copyright © 2015 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp