Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
Nedtælling, nedtælling, nedtælling

Lige nu lærer Dome of Visions crew en lang række nye udtryk: skruefundament, fodrem og kuppelbuer – for blot at nævne tre. Den kommende udgave af den transparente kuppel er nemlig ved at blive bygget på Aarhus Havn, Pier 2, hvor Dokk1, Navitas og Bestseller bliver nærmeste naboer.

Domen står på Pier 2 frem til begyndelsen af 2018. Aarhus Kommune har købt den, og NCC opfører bygningen, der er tegnet af arkitekt Kristoffer Tejlgaard.

Dome of Visions kommer til at huse debatter om byudvikling, diversitet, arkitektur, drikkevand, liveability og bæredygtigt byggeri – blandt meget andet. Læg dertil, hvad en af de mest eksperimenterende og åbne scener i landet trækker til sig af kunstnere fra nær og fjern. Dome of Visions markante rolle som dynamo for kunst og kultur er med andre ord usvækket, når kuplen sidst i september åbner dørene – tre måneder før Aarhus officielt kan kalde sig Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Følg byggeriet af domen på vores www, Facebook, Instagram, Twitter og Linkedin.

På vegne af Dome of Visions crew
Søren Egert

DINE #DOMEOFVISIONS
@engholmmaria
Hva mon min lille pige en dag synes er fedt ! Måske.... #kunst #dome #domeofvisions #musik #lf #arkitektur #heavymetal #flowers #bæredygtighed #cirkus

 

EVENTS I STØBESKEEN

Allerede nu, mens de første spadestik til domen tages, er vi begyndt at booke indhold til efterårssæsonen. Det bliver et spændende og bredt favnende program med mange forskelligartede events. I begyndelsen af oktober kan du blandt andet opleve koncertarrangementet Meta Nights. Her forenes kunstneren Maria Jardemarks smukke analoge visuals med musikken fra det svenske indie-pop band Wildheart. Samtidig vil oktober byde på flere koncerter med danske og udenlandske bands - fra electro over hip-hop til punk-rock. Koncertarrangementer er dog langt fra det eneste, som kommer til at fylde domens event-kalender op. Senere på sæsonen kan du også komme til jazzkoncert med en hyldest til vandet, til podcast-event med oplæsning af erotiske noveller, komme på en sanselig gåtur i domen og meget mere. Som du nok allerede kan fornemme, kommer der til at ske en masse forskelligt i Dome of Visions på Pier 2 I Aarhus, og vi glæder os til at se endnu flere skønne kulturelle aktører med noget på hjerte, forenet med domens atmosfæriske rum. Domen er et dynamisk og rummende sted, som  afspejler netop den mangfoldige kultur, der er til stede i Aarhus. Derfor er det bare om at kontakte os, hvis du har et arrangement, du brænder for at føre ud i livet.

Følg programmet på domeofvisions.dk/events/

Er du interesseret i at holde et arrangement i domen, så kontakt vores kurator på gry@domeofvisions.dk 

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Så kom der endnu en byggeplads til Aarhus Ø. Denne gang er det Dome of Visions 3.0, som i løbet af de næste fire-fem uger rejser sig på Pier 2. Indtil nu er det meste af arbejdet på byggepladsen foregået under jorden!45 skruefundamenter i galvaniseret stål er ét efter ét drejet ned i undergrunden. Læs interview med Torben Justsen, projektchef i NCC. Læs mere.
Det kan vistnok siges meget enkelt: Hvis vi ikke begynder at bygge noget mere i træ, er den nuværende træproduktion i Europa alt for stor. Det viser statistikkerne. Konsekvensen vil være, at de såkaldte industriskove bliver færre og mindre. Læs hvad Kristoffer Tejlgaard, arkitekten bag Dome of Visions 3.0 har at fortælle om træ som byggemateriale. Læs mere.
Ole Pedersen er fabrikant, udannet tømrer og ejer af virksomheden Flexwood ved Nørre Alslev på Falster. Virksomheden er specialister i limtræ. Sammen med sine medarbejdere lagde han i juli sidste hånd på de knap 600 buer, der kommer til at udgøre skelettet til Dome of Visions 3.0. Læs mere om processen.

Følg Dome of Visions på Facebook, Twitter og Instagram


Copyright © 2016 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp