Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser
På vej mod domens tredje jul

Atter er en november gået, og vi sidder og kigger tilbage på en måned fyldt af netop alt det, domen skal rumme: workshops om byudvikling, dataindsamling og sanselighed, koncerter, performances og utroligt mange spændende mennesker, der deler viden og energi og på den måde sammen med os skaber det kraftcenter, som vi håber, domen skal udvikle sig til det kommende halvandet år på Pier 2.

Vi er på vej ind i en tid med dvale. Planterne trækker sig tilbage, og kulden holder sit indtog i domens tredje rum. Det er en tid, hvor vi skaber lys i mørket, kigger ud på sneen, der daler, tager tæpperne frem og holder nære og intime møder. Aktivitetsniveauet i domen falder, men vi har altid varm kaffe og the samt skønne mennesker på arbejde. De elsker at debattere - så kom endelig forbi!


På vegne af Dome of Visions crew

Stine Skøtt Olesen
Art Director

DINE #DOMEOFVISIONS
Denne måneds #domeofvisions
@kristianbrandt
Shooting stuff for @jackandjones and @levis today! Ended up @domeofvisions with my german buddy @adrianwons #domeofvisions

Thank you for sharing your dome moment with us!

Follow our little universe at Dome of Visions 

VI ANBEFALER KOMMENDE EVENTS:

Det ovale rum: Samtalesalon + erotiske podcasts
2. december @ 19.00
Entré 30 kr – giver billet til efterfest på Double Rainbow
Kom og få én på opleveren når podcastmagasinet Det Ovale Rum og Kvindemuseet sætter fokus på seksualitet, erotik og det sanselige møde mellem mennesker. Et intimt rum skabes hvor publikum kan sætte sig i bløde sækkestole og lytte til forskellige erotiske podcasts. Efterfølgende vil der være oplæg til debat om seksualitet i moderne tid, mens kolde øl kan nydes fra baren.
Læs mere på www og Facebook


YUNE+SANT
3. december @ 20.00
Entré: gratis
Er du nysgerrig på, hvordan det musikalske vækstlag I Aarhus lyder, når det kommer til alternativ pop? Så er denne lørdag i december en perfekt mulighed for at udforske det, når bandsene YUNE og SANT slår tonen an. Begge bands bevæger sig i et musikalsk univers ,der mixer skrøbelige akustiske elementer med elektronisk charme på hver deres særegne facon.

Læs mere på www og Facebook

Empty Taxi x Siff Pristed x Mads Binderup
9. december @ 21.30
Entré: gratis
Belgiske Zöe Mcpherson udforsker et elektronisk lydlandskab gennem antropologiske briller. Ritualer, hymner og rytmer fra stammedans er nogle af de elementer, der udgør hendes musikalske univers, som genremæssigt betegnes som indigenous electroincs. Denne aften har kostumedesigner Siff Binderup designet outfittet til Zöes performance, og Mads Binderup fra institut for X har komponeret smukke visuals, der vil fylde domens rum.

Læs mere på www og Facebook


Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

MÅNEDENS VISION
Vi indsamler løbende visioner fra de kulturelle arrangører, som afholder arrangementer hos os. På den måde får arrangørerne sat egne ord på, hvordan deres arrangement forholder sig til og resonerer med Dome of Visions kerneværdi: at udforske bæredygtighed, sanselighed og byudvikling gennem 1:1 eksperimenter i domens rum.

Månedens visioner er denne gang formuleret af Fuego, en spansk elektronisk musikkunstner som spiller en koncert sammen den aarhusianske musiker Tonny Flex i domen d. 8. december.

A sustainable city is that of a system of relationships in which all the participants are equally responsible for the relationship. In which the power structure in horizontal. One which doesn’t look for the right way of doing things but the fair way. Not privileges between genders, ethnics, species or believes.
A future city is more connected, more participative. One in which probably less is more and its citizens understand the importance of perception.Arrangementet foregår den 8. december @ 19:30. Se mere her

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Vild Sans - Vild Data. I tre dage inviterede en gruppe nysgerrige kunstnere, procesfacilitatorer og forskere alle Aarhusianere til at gå med på opdagelse i Aarhus Ø. Sammen oplevede og berigede de atmosfæren på den rå havnefront, med base i det midlertidige byrum Dome of Visions. Læs om dageneLæs interiew om, hvad det hele handler om.

Træ som byggemateriale vinder mere og mere frem – i visse tilfælde erstatter det ligefrem beton, og overalt i verden er den byggepolitiske dagsorden præget af, at træ spiller en vigtig rolle – ikke mindst hvad bæredygtighed angår. Efterhånden som det bliver kendt, at træ også kan bruges, når vi bygger højhuse, står vi måske foran et egentligt gennembrud for træ som det foretrukne byggemateriale. Læs artikel.

Aarhus kalder sit kommende bylaboratorium for Liveable City Lab, og en af opgaverne bliver at give svar på, hvordan man håndterer den vækst, der bl.a. består i, at byen får godt 4.000 nye indbyggere – hvert år. Og vel at mærke uden at slække på den kvalitet, som præger den næststørste by i Danmark. Læs om den første workshop. Læs om den anden workshop.

Faces Ensemble gjorde deres fantastiske instrumenter klar til små stykker af nutidig klassisk musik. Lukker du øjnene, kan du opleve små film på nethinden, mens de skæve og smukke stykker blev fremført iført overtøj under domens kuppel. Læs hele rapportagen og se de smukke billeder.

Hele molevitten skal have en på hatten… debatlysten var stor, da dome-to-dome arrangementet om DIY and Tactical Urbanism gik for sig den 10. november. Det var en livestreamet debat mellem domen på pier 2 i Aarhus og den svenske søster dome i Stockholm. Læs interviews m aftenens paneldeltagereLæs interiew med kurator Gry Worre Hallberg om hvor strategierne kommer fra i byudvikling.

Rocken drev ned af domens vægge, da Turbochild spillede til asfaltfest lørdag aften d 19. november på Pier 2. Train inviterede indenfor for en flad 50´er, og der blev rocket i kulden. Først til Rolled Up Sleeves og derefter indtog det nye aarhusianske rockorkester scenen. Læs hele rapportagen og se de smukke billeder.

Følg Dome of Visions på Facebook, Twitter og Instagram


Copyright © 2016 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp