Copy
Nyhedsbrev fra Dome of Visions.
View this email in your browser

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev.
Vi skriver til dig hver måned, så du er opdateret på, hvad der sker i Dome of Visions – for der er nok at følge med i.


Vi tænder op i brændeovnen!

Det er ved at være vinter, og lige nu gør vi klar til at lune de forskellige rum, som Dome of Visions byder på. Hele filosofien bag projektet er jo at opleve, hvordan det er at opholde sig i et rum, der først og fremmest er opvarmet af solen. Vi vil naturligvis gå en køligere tid i møde i domens store rum, men vi opvarmer 'huset', så vi kan fortsætte med at lægge hus til en masse spændende arrangementer.

De næste par måneder vil du altså kunne opleve nye former for indeklima i vores forskellige klimazoner - og som noget helt nyt vil du også kunne følge med i domens klima på vores nye indeklimaside og via live klima visning.

Mens Dome of Visions henover sommeren har været tæt pakket med arrangementer, har NCC iværksat indeklimamålinger på temperatur, CO2-tal og fugtighed. Målingerne er en del af projektet Dome of Visions, og skal give et samlet billede af domens evne til at fungere som beboelses- og opholdsrum i tæt samspil med årstiderne og solens indstråling.

Allerede nu er målingerne tilgængelige for dig. Så følg med indeklimasiden og bliv klogere på indeklima og energiforbrug i en bygning, der er ét bud blandt mange på, hvordan vi kan bygge, bo og leve lidt mere bæredygtigt. 

Men allerbedst – kom og oplev vinteren sammen med os!

 

På vegne af Dome of Visions crew

Flemming Wisler og Signe Mai Vilsbøll

DINE #DOMEOFVISIONS. 

Den 27. september gav Ice Age et brag af en koncert i Dome of Visions. Anledningen var den nye Roskilde Feeling-avis, der sætter fokus på Roskilde Festivals andre projekter, som strækker sig udover musikprogrammet og er et samarbejde med musikmagasinet Soundvenue. Det intense foto er taget af Samy Khabthan, der bragte en reportage fra aftenens festligheder i Soundvenue.

KOMMENDE EVENTS
 

THTH AND UNKWON LIVE AT DOME OF VISIONS
NOVEMBER 14 @ 21:30
Der findes ingen regler, når Ane Trolle, Simon Toldam og Silas H. Tingleff på denne magiske aften udfordres til at spille sammen uden noder og uden plan. 

 

CPH:DOX AUDIO:VISUALS: LESS WIN VS. ‘TRAJE DE LUCES’
NOVEMBER 16 @ 19:00 
I orkanens øje af albuefægtende og opmærksomhedssøgende, københavnske rock/punk/garage-bands står Less Win ganske uanfægtet af kaosset omkring dem.

 

CANADIANA PSYCHEDELIA
NOVEMBER 22 @ 20:00
Tag med på en psykedelisk rejse når vores internationale gæst Sean Parker // Only Wolf udforsker det Canadiske vildnis. 

 

Se resten af det spændende program på domeofvisions.dk/events/

HIGHLIGHTS FRA DEN SENESTE TID:

Sammen bygger vi broer. CIDEA-projektets afsluttende konference lagde den 20. oktober vejen forbi Dome of Visions. Dagens arrangement bød bl.a. på fortællingen om Dome of Visions ved Martin Manthorpe fra NCC, men også fire danske kommuners konkrete løsninger på et grønnere Danmark. Læs mere

Buster Filmfestival har holdt såvel award ceremoni og film frokoster i Dome of Visions. Læs om et af arrangementerne, der blev afholdt i samarbejde med Øster GRO - Kong Gulerod og Busters engagement i domen. 

Vi kender alle historien om, at Roskilde Festival hvert år i juli manifesterer sig som en midlertidig by med 130.000 indbyggere. Kan man overføre dele af festivalens tankesæt til storbyen? Forsøget blev gjort i weekenden 26. til 28. september i Dome of Visions, hvor arrangementet ”Making the City” blev afviklet. Læs mere

Copyright © 2014 Dome of Visions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp