Copy
Inspiratie en wetenswaardigheden van IN JE EIGEN KRACHT STAAN
Kun je dit niet lezen? Klik dan hier

WELKOM ...
... op de eerste nieuwsbrief van IN JE EIGEN KRACHT STAAN!

Hallo <<Voornaam>>
Op 1 augustus was het precies 4 jaar geleden dat ik met mijn praktijk startte en toevallig heb ik een aantal dagen geleden op mijn Facebookpagina ook de 1000ste fan mogen verwelkomen. Dat leek mij een mooi moment om een volgende stap te nemen, namelijk het met enige regelmaat verzorgen van een nieuwsbrief met inspirerende onderwerpen en verhalen.

Een inspiratiebrief dus, waarmee ik je op de hoogte ga houden van mijn praktijkactiviteiten, maar ook wetenswaardigheden met je ga delen die ik belangrijk en/of boeiend vind, in de hoop jou daarmee weer te kunnen inspireren.
Daarbij vind ik het, gezien mijn wetenschappelijke achtergrond én mijn interesse in spiritualiteit, leuk de verbinding te kunnen leggen tussen wetenschap en spiritualiteit.

Wat kun je in de inspiratiebrieven verwachten?
Regelmatig zul je ervaringsverhalen aantreffen, nadere uitleg over de diverse mogelijkheden die ik te bieden heb, boekentips, informatie over de veranderingen in deze tijd, wetenschappelijke bevindingen over spirituele zaken die wetenschap en spiritualiteit dichter bij elkaar brengen/verenigen en allerlei andere zaken die ik het delen waard vind.
Positiviteit en eenheidsbewustzijn zijn daarbij sleutelwoorden.
En 'alles kan en niets is onmogelijk' is mijn motto :-)

Ik hoop dat je na deze eerste nieuwsbrief uit gaat kijken naar de volgende en dat je veel plezier zult beleven aan de dingen die ik met je te delen heb.

Ik ben natuurlijk ook nieuwsgierig naar je reactie, dus als je vragen hebt of op- of aanmerkingen of aanvullingen, dan hoor ik die graag via mijn facebookpagina of via een mailtje.

Rest mij om je veel inspiratie tijdens het lezen toe te wensen :-)

Lieve groet,
Monique

Auralezen en intuitie:
Eén van de dingen die ik in mijn praktijk het liefst doe, is het lezen van iemands aura.
Auralezen is voor mij het scherpen van je intuitie en het zo helder en objectief mogelijk opvangen en vertalen (als een soort tolk) van iemands energie in woorden, waardoor de ander helder(der) zicht krijgt op zijn of haar eigen leven, wat zijn/haar kwaliteiten zijn en wat de invloed van jeugdgebeurtenissen is op het huidige leven en op de beslissingen die gemaakt zijn.
Hierdoor kan ik op een bijzondere manier met anderen én met mezelf in contact zijn. 

Intuitie staat voor een diep innerlijk weten en een directe verbinding met wie je werkelijk bent. Dat maakt bezig zijn met je intuitie direct ook zo'n krachtig middel om jezelf te ontwikkelen op alle gebieden in je leven; in werk, prive en persoonlijk.
E(igen e)rvaring heeft uitgewezen dat het op een gegronde manier gebruik maken van je intuitie en dat steeds beter leren doen, een heel direct en positief effect heeft op alle bovengenoemde gebieden in je leven. Je ziet eerder wat hoofd- en bijzaak is en wat je kunt doen om verder te komen.
Intuitie is ook iets wat we állemaal hebben, want iedereen gebruikt zijn intuitie in min of meerdere mate. Je bent al intuitief, het werkt voortdurend.
Veel intuitieve ingevingen worden echter genegeerd. Maar intuitie verheldert je denken en is een zeer nuttige en creatieve bron van informatie die we op geen andere manier kunnen krijgen. Eerste stap voor ontwikkeling van deze kwaliteit kan al zijn om te gaan herkennen wanneer je intuitie aan het werk is. We zijn namelijk het effectiefst als we intuitie en ratio combineren. (de Franse wiskundige en filosoof Henri Poincaré vatte dat mooi samen in zijn uitspraak: "Om iets te bewijzen gebruiken we logica. Maar ontdekkingen doen we met behulp van intuitie")

(Bron: 'Hoogsensitiviteit als kracht- Werken met je intuitie'van Carolina Bont)

Wil jij een keer ervaren wat een auralezing voor jou en voor het optimaler leren gebruikmaken van je intuitie kan betekenen, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk, want...

"... het mooie van een aurareading is dat je iemand heel dicht bij zijn of haar eigen antwoorden brengt..."

Nieuwtjes:
* Voor wie het nog niet langs andere wegen ter ore is gekomen: komende donderdag 7 augustus verzorg ik om 21uur een GRATIS afstandssessie Reconnective Healing, ter ere van het overschrijden van de 1000 likes.
Inmiddels zijn er al ruim 50 aanmeldingen binnen, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus iedereen die wil kan nog meedoen. Het is mooi om voor zovelen tegelijk een sessie te mogen doen, weet ik uit ervaring van eerdere keren :-)
Wil jij ook meedoen en heb je je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen!

* Wist je dat Reconnective Healing ook heel goed is in te zetten bij kinderen?
Kinderen reageren vaak ook sneller dan volwassenen, vanwege hun vitaliteit en flexibiliteit. Reconnective Healing kan de ontwikkeling van je kind als individu ondersteunen en positieve effecten hebben op allerlei fysieke, mentale, emotionele of spirituele klachten.
Wil je meer weten kijk dan op mijn website of neem even contact met me op.

Boekentip:
Het eerste boek dat ik graag met je deel is The Magic van Rhonda Byrne. 
Dit boek volgt op 'The Secret' en 'The Power' van dezelfde schrijfster en is een soort werkboek, een 28-dagen-stappenplan, waarin je middels allerlei praktische opdrachten optimaal gebruik leert maken van de Wet van de Aantrekking en je eigen leven op die manier zo optimaal mogelijk vorm te geven.
Een boek dat mij zeer heeft geinspireerd en wat ik nog elke dag in de dagelijkse praktijk toepas. Een aanrader om te lezen en mee aan de slag te gaan.
En voor degenen die de 'korte'  versie willen lezen, of een naslagwerkje willen hebben ná het lezen van het boek, is hier een link naar een samenvatting van het boek.
Quote:
Het lijkt mij mooi om elke nieuwsbrief af te sluiten met een gezegde of gedichtje.
Met dit gedichtje over het innerlijke stemmetje, je intuïtie, bijt ik de spits af...
               Intuïtie...
Er is een stem diep binnenin jou,
die de hele dag door fluistert:
"Ik voel dat dit goed voor me is",
"Ik weet dat dit niet juist is."
Geen leraar, priester, ouder, vriend,
kan de beslissingen voor je maken.
Dus richt je naar dat stemmetje
dat jou raadt in innerlijke zaken..

 
Stuur deze inspiratiebrief door naar vrienden via onderstaande buttons:
Share
Forward
Share
Copyright © 2015 IN JE EIGEN KRACHT STAAN.


schrijf je uit voor deze nieuwsbrief    wijzig je voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp