Copy
View this email in your browser
Hamvraag: welke aspergesteker steekt er bovenuit?

Traditiegetrouw markeert Sint Jan op 24 juni het einde van het aspergeseizoen. Het steken van het ‘witte goud’ is een arbeidsintensieve bezigheid. Voor veel aspergetelers luidt de hamvraag: kiezen we voor een verloning per kilo of per uur? U hoeft deze keuze niet op gevoel te maken. De applicatie GrowPro helpt u met cijfers om de juiste beslissing te nemen. 
 
Boter op uw hoofd?
Natuurlijk wilt u als teler inzicht hebben in de opbrengst per perceel, de arbeidsproductiviteit per team of medewerker en de totale arbeidskosten. U heeft immers geen boter op uw hoofd. GrowPro heeft het afgelopen aspergeseizoen opnieuw zijn waarde bewezen. Zowel de verwerking als de administratie brachten geen noemenswaardige problemen aan het licht. Enkele cijfers op een rij. GrowPro registreerde in totaal 180.000 kisten met asperges. Omgerekend zijn dat 2 miljoen asperges.
 
Eieren voor uw geld?
Kijk eens terug op het afgelopen aspergeseizoen. Bent u tevreden over de wijze waarop de oogstregistratie én arbeidsregistratie verlopen zijn? Blijft u volharden in uw manier van werken? Of kiest u eieren voor uw geld en gaat u volgend seizoen aan de slag met GrowPro? U krijgt inzicht in gewerkte uren en geleverde prestaties. En u ziet u in één oogopslag welke aspergesteker er bovenuit stak. Met deze kennis smaken uw asperges met ham, eieren en botersaus nog beter. Kijk hier voor meer informatie of maak een afspraak.
Plukt u de vruchten als u uw medewerkers zacht fruit plukken? 

Het aspergeseizoen is ten einde. Lang leve het zacht-fruitseizoen. Het maakt niet uit of u bramen, frambozen, aardbeien of bessen teelt: als teler van zacht fruit wilt u vanzelfsprekend uw kosten onder controle hebben. GrowPro kan u daarbij een handje helpen.
 
Automatiseren van bedrijfsprocessen is geen doel op zichzelf. Het is een middel om inzicht te krijgen op arbeidsintensieve processen. De loonkosten drukken zwaar op de totale omzet. Het is dus meer dan logisch dat u deze kosten wilt beheersen. Met GrowPro krijgt u komend seizoen zicht op de prestaties van uw medewerkers. Zowel in gewerkte uren als in geplukte kilo’s.  U legt een waterdicht medewerkersdossier aan. En de verloning verloopt volgens wettelijke richtlijnen en het geldende minimumloon. Kortom: als uw medewerkers zacht fruit plukken, plukt u de vruchten van GrowPro.  
Teler aan het woord
"Cijfers zeggen meer dan nattevingerwerk."

De broers Erik en Ron aan den Boom zijn opgegroeid met asperges telen en steken. Sinds 2009 vormen ze de tweede generatie van het familiebedrijf.  Begin dit jaar kiezen de eigenaars van Aan den Boom Agro voor het oogst- en arbeidsregistratiesysteem GrowPro. Erik is erg te spreken over de applicatie: ‘Harde cijfers zeggen meer dan nattevingerwerk.’ Lees meer...
Teler aan het woord
"Steuntje in de rug om harder te werken."

Waarom staat de boog bij ervaren aardbeienplukkers niet altijd gespannen? Ook het bedrijf Lemmen Aardbeien worstelde met deze vraag. Hoe kan ik mijn medewerkers extra stimuleren, vroeg eigenaar Liesbeth Beijes zich af. GrowPro bracht de oplossing. ‘Het systeem zorgde voor de juiste prikkel om beter te presteren dan ooit.’ Lees meer...
Afspraak maken?
Wilt u lof oogsten én de vruchten plukken van GrowPro, het online ERP-systeem voor de agro-ondernemer met 10 of meer seizoensarbeiders? Bel (0475) 49 79 13 of mail naar info@growpro.nl om een afspraak te maken. Graag geven we u een demonstratie van dit beproefde oogst- en arbeidsregistratiesysteem.
 
GrowPro is een product van Soft-Solutions B.V.
U kunt GrowPro ook bezoeken op de volgende beurzen:
9 september Aardbeien demo dag in Rijsbergen
28/29 september Limgroup Aspargus days
Copyright © 2016 Soft-Solutions BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp