Copy
Samenwerking met Vacansoleil gezocht!
View this email in your browser
 
Betreft: Samenwerkingsmogelijkheden met Vacansoleil vanaf de zomer 2017

Beste ondernemer, 

Sinds bijna 2 jaar nu stimuleert VICA innovatieve projecten en samenwerkingsmogelijkheden voor de autocarsector.

In dit kader nodigen wij u graag uit voor een netwerkmoment tussen de autocar sector en Vacansoleil Camping Holidays, als vertegenwoordiger van de campingsector, op woensdag 23 november om 18 uur, in Gent Meeting Center (Holiday Inn Express - Akkerhage 2, 9000 Gent)

Bedoeling is om samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken tussen autocar bedrijven en enkele luxe-campings van Vacansoleil.  Vacansoleil biedt de mooiste plekjes op meer dan 450 luxe campings in 16 verschillende landen in Europa . Klanten verblijven in een volledige ingerichte bungalowtent of luxe stacaravan met een royale zithoek, een volwaardige keuken, eigen sanitair, air-conditioning en wifi. Verder bieden de campings heel wat interessante faciliteiten zoals meerdere zwembaden, waterglijbanen, goede restaurants en Nederlandstalige animatie.   

We bekijken zowel de mogelijkheden voor pendels als voor themareizen.  Een derde mogelijkheid is het uitvoeren van een heen- en terugreis, terwijl de autocar ondertussen ter beschikking blijft van de camping die hiermee daguitstappen voor alle campingbewoners kan organiseren. Vacansoleil staat ook open voor andere ideeën die in partnership kunnen worden uitgewerkt. Het concept om i.p.v de klassieke hotelformule een gebruik te maken van een luxe-camping opent vele mogelijkheden. Enfin, de mogelijkheden zijn legio en het is een goede zaak deze met de campingsector te kunnen overleggen.  Vancansoleil is één van de grootste spelers op die markt, met significante communicatie en promotiemogelijkheden. De keuze voor deze partner ligt dus voor de hand.

Na een korte presentatie van Vacansoleil krijgt u de mogelijkheid om tijdens een aangename netwerkdrink nog met de heer Fivet, directeur van Vacansoleil België en Frankrijk, te spreken, en eventueel verdere afspraken te maken indien u geinteresseerd bent om met Vacansoleil samen te werken. 

Het zou aangenaam zijn als u uw aanwezigheid zou kunnen bevestigen via sofie@baav.be, zodat wij voor een hapje en een drankje kunnen zorgen.

We kijken er graag naar uit u daar te ontmoeten!

Namens het VICA-team en de directie van Vacansoleil,


Jan Deman
Vragen over dit project?

Contacteer ons dan vandaag nog via info@vica-project.be of bel ons op 051/22.60.60

 
Groetjes,

Sofie Ghesquiere
Uw VICA Contact
Voor meer informatie bezoek onze website
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VICA · Moorseelsesteenweg 2 · Roeselare 8800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp