Copy
nieuwsbrief januari L'air des Sens.

L'air des Sens
nieuwsbrief januari 2015

"Een fijn 2015!"

Met deze nieuwsbrief willen wij u graag een prettig, gezond en culinair interessant 2015 wensen! 2015 staat opnieuw voor vele uitdagingen en nieuwe projecten. Waarbij de kweek van eigen groenten, kruiden en fruit wellicht één van de belangrijkste zal zijn. Op paaszondag organiseren we onze nieuwe "Time to Taste" ditmaal zowel 's middags als 's avonds. Als belangrijkste nieuwigheid tijdens deze "Time to Taste" presenteren we ook een alcoholvrij dranken-begeleiding voor wie BOB is of gewoon geen wijn mag. Acht passende en spannende infusies, bouillons en sappen.

Eigen kweek!

Zowel in volle grond als in de serre starten we dit voorjaar met het kweken van eigen groenten, kruiden en fruit. Rechtsreeks van het Land op het Bord, zij het met een kleine omweg via onze keuken. Bijzonder hierbij zijn niet enkel de teeltwijze maar ook de brede waaier aan variëteiten en soorten. Veel meer hierover in de komende nieuwsbrieven!
 

"Time to Taste" 5 april 2015

Op paaszondag organiseren wij een dubbele "Time to Taste". Zowel 's middags (12u00) als 's avonds (18u00) werken we met de klassieke formule: 8 wijnen gecombineerd met 8 gerechten. Uiteraard staan Duitse wijnen weer centraal; van schijnbaar eenvoudige basiswijnen tot bijzondere Grosse Gewächse of grand crus maar ook van jonge en gerijpte wijnen.
Wanneer u het ons bij reservatie laat weten, kan u ook voor een alcoholvrije drankenbegeleiding kiezen!

zondag 5 april 2015
aanvang 12u00 & 18u00
prijs 56€ pp ('all in')
uitsluitend via reservatie
 

Valentijn
 

Traditiegetrouw is het Valentijns-weekend een drukke periode. Zo ook dit jaar. Enkele plaatsen zijn er nog, wees er dus tijdig bij!
Sluitingsdagen

Tijdens het krokusverlof zal het restaurant gesloten zijn op donderdag 19/02 en op vrijdag 20/02.

Reservaties kunnen steeds via info@lairdessens.be
 
 
Copyright © 2015 L'air des Sens, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp