Copy
Kaartverkoop gestart!
29e JAARGANG   -   NUMMER 8   -   AUGUSTUS 2015

Het muzikale nieuws over

Muziek in de Maartenskerk


Ons programma voor het komende seizoen zal u als muziek in de oren klinken. Wat dacht u van het herdenkingsconcert van Maarten Maartens? Zo’n concert wilt u toch niet missen? Natuurlijk is ons programma al bijzonder door de wereldpremière van de nieuwe compositie van Jacob ter Veldhuis. Maar ook vanwege de concerten van bekende ensembles als Combattimento, Rubens Kwartet en het Matangi Kwartet. We zijn verheugd en ook wel trots om u zo’n bijzonder programma te kunnen presenteren. Via de volgende link kunt u  het programma inzien: 
http://www.muziek-maartenskerk.nl/programma-2015-2016/

Het digitale nieuws over

Muziek in de Maartenskerk


Onze website is geheel vernieuwd en heeft een moderne uitstraling. Onze stichting maakt het dankzij enthousiaste vrijwilligers mogelijk om in een bijzondere ambiance bijzondere concerten ten gehore te brengen. U vindt er ons complete programma. De nieuwe website (www.muziek-maartenskerk.nl) is informatiever, overzichtelijker en eenvoudiger om met Ideal uw kaarten te betalen.

Het visuele nieuws over

Muziek in de Maartenskerk


Evenals de website is onze huisstijl, zijn onze posters, is onze folder en deze nieuwsbrief aangepast.  De nieuwe vormgeving past bij de kwaliteit van onze concerten.

De kaarten en abonnementen voor

Muziek in de Maartenskerk


Reserveren gaat gemakkelijk via www.muziek-maartenskerk.nl en betalen gaat veilig en simpel via Ideal of door overmaking op bankrekening NL92 ABNA 0481 1679 86 t.n.v. Stichting Muziek in de Maartenskerk o.v.v. naam, adres, aantal kaarten per soort, concertdatum en/of aantal abonnementen per soort. Wanneer u uw toegangskaarten vooraf via de website of via overmaking op onze bankrekening bestelt, ontvangt u € 2,50 korting.

De voorverkoopadressen van

Muziek in de Maartenskerk


Ook bij onze voorverkoopadressen ontvangt u € 2,50 korting op uw kaart.
Amersfoort | Muziekhandel Van Hooren en Van Hees, Zuidsingel 7
Doorn | The Readshop, Thorheimpassage 3
Driebergen | Boekhandel Jacques Baas, Traaij 4c
Driebergen | CD Artline, Traaij 1c
Wijk bij Duurstede | Van Ginkel Muziekwinkel, Achterstraat 1
Zeist | Boekhandel Kramer & Van Doorn, 1e Hogeweg 10d

Uw medewerking voor

Muziek in de Maartenskerk


Is het geen voorrecht om wonend in deze regio zo dichtbij in zo’n geschikte ruimte onze concerten te kunnen bijwonen? We hopen dat u tijd en gelegenheid vindt om één of meerdere concerten bij te wonen. U helpt ons door deze nieuwsbrief te mailen naar de muziekliefhebbers onder uw vrienden, familie en kennissen. Via deze link kunnen zij zich aanmelden voor de nieuwsbrief: http://www.muziek-maartenskerk.nl/nieuwsbrieven/

Secretariaat

De Boomgaard 4
3971 LD Driebergen
 

Contact

Telefoon: 0343 520 567 / 0343 420 116
Email: secretaris@muziek-maartenskerk.nl
Website: www.muziek-maartenskerk.nl

Maartenskerk

Kerkplein 1
3941 HV Doorn

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp