Copy
CMEPIUS
20. november 2020
Jabolka kakovosti 2020
Letos bo podelitev jabolk potekala malo drugače kot smo vajeni, vendar ostajamo zvesti iskanju in priznavanju najboljših mednarodnih zgodb uspeha in navdiha.
Prisrčno vabljeni, da ste z nami tudi letos in se nam pridružite na svečani podelitvi v spletni obliki v četrtek, 10. decembra 2020, ob 14. uri.


Preberite več
Vaše mnenje nam je pomembno!
Na CMEPIUS-u pripravljamo novo spletno stran, za katero bi radi, da je še bolj pregledna, enostavna za uporabo, da vas hitro pripelje do želenih informacij in da se odziva na vaše potrebe.
Hvaležni bomo, če nam kot uporabniki odgovorite na kratek vprašalnik, ki je na obstoječi spletni strani.

Preberite več
eTwinning šole
Znak "šola eTwinning" prejme šola ali vrtec, ki si prizadeva v prvi vrsti za kakovostno, vključujoče in inovativno učeče se izobraževalno okolje, vključujoče vodenje, projektno sodelovalno delo ter stalno strokovno spopolnjevanje kolektiva.
19 slovenskih vrtcev in šol se ponaša s tem znakom, pri čemer je eTwinning sestavni del  internacionalizacije njihovega zavoda.


 
Preberite več
Evropski teden poklicnih spretnosti in naši uspehi
Slovenske poklicne in strokovne šole so na različne načine predstavile pomen poklicnega izobraževanja ter njegovo kakovost in inovativnost, ki se krepita tudi zaradi mednarodnega sodelovanja in mobilnosti.
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana pa je doživel izreden uspeh, saj je zmagal v kategoriji evropske inovativne poklicne šole!
Šola je namreč vzpostavila edinstven model izobraževanja s tem, da je zasnovala resnična delovna okolja v katerih dijaki nabirajo bogate izkušnje.

Preberite več
Prihajajoči spletni dogodki za pogodbenike
  • Jesenska šola za pogodbenike E+ terciarnega izobraževanja  - 23., 24. in 26. november 2020
  • Skupinsko svetovanje za projekte KA1 s področja izobraževanja odraslih - 26. november 2020
  • Letno srečanje nosilcev listine kakovosti v PSI - 3. december 2020
  • ECVET delavnica na temo učnih izidov - 9. december 2020
Preberite več
Kreativna promocija projektov
Ekipa, ki dela na naših spletnih dogodkih, oblikovanju spletne strani in socialnih medijih, vas vljudno vabi na delavnico, ki vam bo podala številne praktične nasvete in orodja za učinkovito in privlačno sporočanje rezultatov vaših projektov.
Tokratna izvedba se bo odvila v spletni obliki in sicer 16. decembra 2020 ob 13h.


 
Preberite več
Divider

Finance za nov program

Nedavno je bil sprejet večletni finančni okvir 2021-2027, ki nasledniku programa Erasmus+ prinaša še več sredstev kot je bilo prvotno načrtovano!

Prijave dodatnega roka E+

Na nedavni razpis za akreditacijo Erasmus smo prejeli 63 vlog, na dodatni razpis za strateška partnerstva pa 55 vlog. Trenutno so v varnih rokah ocenjevalcev!

 

EPALE za PSI

EPALE ima z letošnjo jesenjo na voljo posebno mednarodno skupino v katero ste dobrodošli vsi, ki skrbite za poklicno izobraževanje odraslih.

border
Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti CMEPIUS-a (prijava na dogodke, prijava na razpise, prijava na e-novice in podobno) in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.
CMEPIUS Ob železnici 30a
1000 Ljubljana, Slovenia
Tel.: +386 1 620 94 50
Fax: +386 1 620 94 51
E-mail: info@cmepius.si
www.cmepius.si