Copy
Nieuws Mirjam Janse Herfst 2019

Beste medereiziger,
 
je kent vast wel van die momenten waarop je een keuze moet maken die flinke gevolgen heeft voor jezelf en voor anderen. Lastige momenten. Toch zijn die momenten vaak als deuren die opengegooid worden om je de kans te geven je koers te wijzigen en je leven vorm te geven zoals jou werkelijk past. Ver weg heb je misschien nog het idee dat alles beter en anders zou kunnen uitpakken, maar je rekent er aarzelend op dat er tijd komt om je te bezinnen. En dat er vast wel weer een volgende deur open knalt.
 
De laatste maanden volgen de momenten van gedwongen keuzes maken elkaar razendsnel op. Géén tijd om te reflecteren of te overleggen. Alles lijkt wel NU te moeten gebeuren, meteen, direct. Ziekte, verhuizing, financiële problemen, relaties die knappen, kinderen die van alles mankeren, banen op de tocht, straling, 5G... Soms maak je, wegens gebrek aan tijd, intuïtief je keuze en ga je ervan uit dat, als het goed voelt, het ook goed is. En reflecteren blijk je opeens heel goed en snel in je hart te kunnen doen.
Als meegaan met de sneltrein van keuzemomenten voelt als meegaan met de stroom van intuïtie en creativiteit, zit je goed. Dan ben je open voor wat de tijd aanbiedt. Tegenstribbelen is dan een koppige actie, die je vertraagt.
 
Het lijkt wel of onzichtbare krachten deze druk op de tijdketel benutten om je te inspireren en duidelijk te maken dat je héél goed intuïtief keuzes kan maken en met goed resultaat. Je wordt uitgenodigd je te realiseren dat je hart een veel sterker orgaan is dan je veronderstelde.
Veel partijen promoten het denken, het mentale werk, als het enige nuttige werk dat je kunt doen. Toegeven aan deze beperking is je een richting in laten duwen waarin je straks weinig meer te kiezen hebt en uiteindelijk een ander de keuzes voor je laat maken.
 
Wat ik je toewens is dat je de tijdsdruk kunt ervaren als een uitnodiging om je hart en je buik het meeste werk te laten doen en het piekeren te parkeren in een doodlopende straat.
 
Al is het lastig om, met een overvloed aan onbetrouwbare informatie, je verwarring en onzekerheid om te zetten in daadkracht, toch doen. Leer jezelf kennen, je nieuwe zelf. Je hele zelf. Heb vertrouwen in je gaven en je talenten, ontwikkel ze en lever zo jouw persoonlijke en unieke bijdrage aan de transformatie van deze wereld. Ik wens je veel inspiratie!

Mirjam

Agenda herfst 2019
7 september begon de nieuwe cursus 'Werken met je gidsen I'. De cursus is volgeboekt.
Op 1 februari 2020 begint de volgende cursus 'Werken met je gidsen I' 
14 en 15 september tijdelijke installatie 'Innocense'
2 oktober Lezing 'Leven in de dood'. Spiritueel Centrum, Wassenaar. 
5 oktober Workshop ’Aarden en beschermen'. Van 15.00 tot 18.00 uur, Burgerveen. 
9 oktober Cursus 'Werken met je gidsen II'. Centrum voor vrijer leven, Hillegom.
19 oktober Workshop 'De bron', over creativiteit en verlangen. Literaire werkplaats, Eemnes.
13 november 'Anders kijken', met Wim Telgt, Martijn Vis en Mirjam Janse. Rozen & Radijs, Burgerveen
Op de foto het jurkje, deel van de installatie.
14 en 15 september is, als deel van 'Staatsbeloften', mijn tijdelijke installatie 'Innocense' nog te zien in de etalage, Joan Melchiorstraat 140, Amsterdam. De etalages zijn een project van Kunsttraject, Westerpark.

Ik weet het, kort dag. Het maken van de installatie heeft me op verschillende manieren persoonlijk geraakt, dus besloot ik eigenhandig een video te maken. 'Uiteraard Video' is mijn logo. Naar mijn concept heeft Daan Vijftigschild de animatie gemaakt. Miles Johnston heeft 'm ge-edit.
Video 'Innocense' https://youtu.be/e0fdB9tYMho

 

Presentatie 'Anders kijken'
Drie korte lezingen en workshops.
'Anders kijken', de presentatie van Wim Telgt, Martijn Vis en Mirjam Janse is verplaatst naar woensdag 13 november. De locatie is De tropische kas, Rozen & Radijs, Aalsmeerderweg 938, 2154 ME Burgerveen.
 
7 september is, met een prachtige groep mensen, de nieuwe cursus 'Werken met je gidsen' begonnen. Het is een bijzondere cursus over het ervaren van begeleiding vanuit het onzichtbare. Over gidsen, engelen, intuïtie en helderweten. Eindelijk antwoord krijgen op vragen over bijzonder ervaringen.
Je kan je nu al opgeven voor de volgende cursus die op 1 februari 2020 begint. Een persoonlijke sessie vooraf is verplicht.
De cursus is op vijf zaterdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur. In juni 2020 is er een extra middag. De vergoeding is 330 euro, incl hand-outs. De locatie is in de buurt van Hillegom.
 
14 en 15 september zijn de laatste dagen dat mijn tijdelijke installatie 'Innocense' te zien is. Etalage van Kunsttraject, Joan Melchiorstraat 140,  Staatsliedenbuurt, Amsterdam. Mijn video 'Innocense' is te zien op YouTube https://youtu.be/e0fdB9tYMho

2 oktober Lezing 'Leven in de dood'.
Een lezing over de ruimte tussen leven en dood. Waar zijn we, wat zijn we en hoe bewust zijn we? Deze lezing gaat over dat wat vertrouwd is, maar nog onbekend. Op uitnodiging.
De locatie is het in de stilte gelegen Spiritueel Centrum in Wassenaar. 

5 oktober Workshop ’Aarden en beschermen'.
Geaard zijn en je beschermd weten is dé basis voor een goede gezondheid en een veerkrachtig leven. Vergoeding 60 euro p.p. incl btw, hand-out en koffie of thee met koek. Min 8, max 15 deelnemers. Dutch and English spoken. Zaterdagmiddag 5 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Graag spoedig opgeven per email.
De locatie is in de buurt van Amsterdam. Informatie wordt je per mail toegestuurd.
 
9 oktober Cursus 'Werken met je gidsen II'.
In deze verdiepende cursus aandacht voor het versterken van het persoonlijke contact met het onzichtbare. Over vormen van communicatie met gidsen, engelen, en natuurwezens. Deelgenomen hebben aan Cursus I is verplicht.
De data zijn 9 okt, 30 okt, 27 nov. Data in dec en jan in overleg. Vijf woensdagavonden van 19.30 tot 22.30 uur. In januari is er een extra avond. Min 6, max 12 deelnemers.
Locatie is het Centrum voor vrijer leven, Hyacinthenlaan 2, 2182 DE Hillegom.
 
19 oktober Workshop 'De bron', over creativiteit en verlangen. In stilte en met creatieve middelen de weg terug bewandelen naar de bron. Vergoeding 80 euro p.p. incl btw, hand-out en koffie of thee met koek. Min 6, max 12 deelnemers. Opgeven kan je vanaf nu.
Locatie is de schitterend gelegen Literaire werkplaats, Meentweg 83a, 3755 PB Eemnes.
 
13 november 'Anders kijken' een sprankelende avond met Wim Telgt, Martijn Vis en Mirjam Janse over verrassende manieren van kijken naar jezelf, de ander en je omgeving. Van 19.30 tot 22.00 uur. Rozen & Radijs, Aalsmeerderweg 938, 2154 ME Burgerveen. Er komt een aparte mailing over deze avond.

1 februari 2020 Nieuwe cursus 'Werken met je gidsen I'.
Over communiceren met het onzichtbare en vertrouwen hebben in je waarnemingen.
De cursus is op vijf zaterdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur. 
De vergoeding is 330 euro, incl hand-outs. De locatie is in de buurt van Hillegom.Data zijn o.v. 1 febr en 29 febr, 21 mrt, 11 apr en 9 mei. Er is een extra dag in mei.
Je kan je nu al opgeven voor deze cursus. Een persoonlijke sessie vooraf is verplicht.

Meer informatie over lezingen, workshops en exposities in de volgende nieuwsbrief en op de website. Je kunt je opgeven voor een workshop of cursus door een mail te sturen naar mail@mirjamjanse.com. Voor meer informatie bel je 06 26 132 972.
Zeker voor mensen die één of meer sessies met mij hebben gedaan blijken de workshops een 'eye-opener'. Deelnemers merken als vanzelf door blokkades te breken.

Weet dat alles klopt.

Mirjam
5G

Nog eens over 5G. Er is kortgeleden een indrukwekkende digitale 'summit' geweest over de mogelijke gevolgen van invoering van 5G. Een groot aantal gerenommeerde specialisten spraken zich uit over de risico's van invoering. Het meest bizarre is dat tot nu toe niemand kan bewijzen dat 5G onschadelijk is voor mensen, terwijl de rapporten over de uitermate ongezonde effecten zich opstapelen. Het zonder respect voor de kwaliteiten die een mens mens maken willen invoeren van 5G is stuitend. En intuïtie, empathie en creativiteit zijn kwaliteiten die ons mens maken!
Ga goed!

Mirjam
Mirjam Janse is Transformational Coach, Inspirational Speaker, Claircognizant and Visual Artist.
In haar sessies assisteert zij mensen in het herkennen van de intentie van hun ziel.
Privacy
Je staat op mijn e-maillijst, omdat je mij om een reading hebt gevraagd, of je naam bij een workshop of lezing op een mailinglijst hebt gezet. Ik stuur zo'n twaalf berichten zoals deze per jaar. Afmelden kan altijd.
Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet ingegaan. Inhoudelijk is er niks veranderd aan de manier waarop ik met je persoonlijke gegevens omga. Ik, en ik alleen, onderhoud de gegevens. Informatie is alleen voor mij toegankelijk en zal alleen worden gebruikt voor directe communicatie tussen jou en mij. Ik geef geen gegevens door aan anderen. Als coach werk ik volgens een strikte Code of Conduct. Alle sessies en workshops zijn vertrouwelijk.
Copyright © Mirjam Janse 2019. All rights reserved.
You receive this email because your address is on our mailing list

Our mailing address is:
mail@mirjamjanse.com
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Add us to your address book 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
mirjamjanse.com · Postbus 93025 · Amsterdam, NH 1090 BA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp