Copy
KFUM Centrals nyhetsbrev
View this email in your browser
NY TERMIN - NYA MÖJLIGHETER!
Höstterminen drar nu igång med aktiviteter för KFUM Centrals sektionsföreningar och verksamheter. Ängsholmens har övergått från sommarläger till lägerskolor. Från och med i måndags har KFUM Central haft ordinarie öppettider och Rose Café är öppet som vanligt. Välkomna tillbaka till både gamla och nya aktiviteter!
TRÄNINGSGLÄDJEN SPRIDER SIG!
KFUM Central träningscenters ambition är att hela tiden utöka möjligheterna att träna och att träna i olika former. Från den 22 augusti kan du träna Pilates och Yoga på träningscentret. Klasserna kommer vara i Snickarbacken - en ljus och harmonisk sal gjord för lugnare träningsformer.
Klasserna ingår i ditt träningskort. Ingen förbokning - bara att komma och delta oavsett vilken nivå du befinner dig på. Välkommen till en lustfylld träningshöst!

Vår ambition är att hela tiden utöka möjligheterna att träna och att träna i olika former. Från den 22 augusti kan du träna Pilates och Yoga på träningscentret. Klasserna kommer vara i Snickarbacken - en ljus och harmonisk sal gjord för lugnare träningsformer.

Klasserna ingår i ditt träningskort. Ingen förbokning - bara att komma och delta oavsett vilken nivå du befinner dig på. Välkommen till en lustfylld träningshöst!
Läs mer hur du köper träningskort på KFUM Central träningscenter >>>
Du som inte är medlem kan till och med den 31 september kostnadsfritt prova på yoga eller pilates en gång. 

Pilates for Athlets (start 22/8)
Pilates for Athlets hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, men med tonvikt på mage och rygg muskelaturen. Pilates for Athlets bygger på styrketräning tillsammans med stretching och koncentration.
Var: Snickarbacken, plan 4
När: Mån 17.00-18.00
Instruktör: Adam Scott

Yoga (start 24/8)
Här tränar vi styrka, balans och smidighet på en och samma gång. Yogan är dynamisk. Andningen och den mentala biten är viktiga och synkroniseras till ett flöde och där de olika positionerna alltid följer samma mönster
Var: Snickarbacken, plan 4
När: Ons 12.00-13.00 
Instruktör: Mireille Steining
FEM NYA KÖRER FÖR BARN, UNGDOMAR OCH UNGA VUXNA!

Till terminsstarten välkomnar vi nya sångare.
Körernas verksamhet består av av engagerande och utmanande repetitioner, konserter, andra framträdanden och några läger, utflykter och resor (beroende på ålder). Vi kommer även att träffa och sjunga tillsammans med barn- och ungdomar i liknande körer liksom samarbeta med KFUM Centrals övriga musikverksamhet; symfoniorkestern, suzukiverksamheten och vuxenkörerna.

I samtliga av körerna får deltagarna träna på att utveckla sina sångliga förmågor, både tillsammans och individuellt utifrån sina egna förutsättningar. Laganda är en viktig parameter i de pedagogiska och konstnärliga processerna.
Läs mer  >>>

STYRELSEKOMMENTARER FRÅN 20160818
Så var det då dags för KFUM Centrals första styrelsemötet för terminen. Men före det hade vi ett extra årsmöte då vi valde ny revisor och revisorssuppleant, nämligen Stefan Norell (Grant Thornton) och suppleant Pernilla Varverud (Grant Thornton). Stefan var själv på plats och presenterade sig och Grant Thornton. Stefan har varit väldigt aktiv inom den ideella sektorn under lång tid på olika sätt och byrån har nu också riktad in sig på civilsamhället i sina uppdrag. Vi hälsar Stefan och Pernilla mycket välkomna. Grant Thornton erbjuder även olika utbildningar för föreningsaktiva styrelsemedlemmar dit vi är inbjudna, så håll ögonen öppna.
Läs mer >>>
KFUM:s ledarskapsutbildning Mary i Ukraina
Är du ledare i någon förening och vill utveckla dina kunskaper?
 Vill du veta mer om ledarskap, grupprocesser och KFUM i Sverige och världen?
 Vill du åka till Kiev i höst och bland annat besöka deras KFUM-förening?
 Då är detta en kurs för dig! Ta chansen att avsluta utbildningspaketet Helheten genom att gå en Mary-utbildning!
När: 13-20 november. Sista anmälningsdatum 1 september
Läs mer >>>
Copyright © 2016 KFUM Central, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2016 KFUM Central, All rights reserved.