Copy

Tijd om te bloeien!

Zomer Nieuwsbrief

Bloeiend gras

Beste <<First Name>>,

De zomer is eindelijk begonnen na een lang koud voorjaar. We kunnen nu genieten van lekker warm en zonnig weer, veel groen en bloemen die eruit knallen en jonge vogels die zelf al hun eten zoeken. In de zomer staat het natuur-element vuur centraal, van zon, licht, energie, innerlijk vuur en levenskracht. De zon verwarmt de aarde, gewassen, mensen en dieren en stimuleert tot bloeien, tot rijping, tot volgroeien. Heb je wel eens gras van dichtbij bekeken en opgemerkt dat het prachtig bloeit?

Volg het wijze ritme van de natuur en ervaar de zinderende oerkracht van de zon tijdens de zomer wandelmeditaties. Sta eens stil bij jouw plannen en dromen, waarvan je de zaden deze lente hebt gezaaid. Zijn deze al tot bloei gekomen of kunnen ze - net zoals de zon dat in de natuur doet - nog wat meer energie gebruiken om tot rijping te komen? Als je hier nog dieper naar wilt kijken, doe dan mee met Nature Journaling. Aan de hand van schrijf oefeningen breng ik je dan stapje voor stapje dichter bij je eigen natuur, bij je innerlijk vuur.

If light is in your heart,
you will find your way home

- Rumi

Zomer wandelmeditaties

Wandelmeditatie is een mooie manier om volledig aanwezig te zijn in de natuur en alle aspecten van het seizoen te waarderen. Door met aandacht te ademen en bewust je voeten neer te zetten zullen je zintuigen zich openstellen en wordt je hoofd steeds stiller. Kom je genieten van de grassen die bloeien, de lammetjes die lekker lui liggen te grazen en met je blote voeten het zand tussen je tenen voelen? Je bent van harte welkom. Meer informatie vind je op mijn website of meld je aan via onderstaande contactknop.

  • 20 juni • Hondswaard, Fort Vuren • ZOMER thema

  • 25 juli • Engelenburg-Frissesteijn, Herwijnen •

  • 22 augustus • Rietlanden, Heukelum •

Nature journaling

Diepgaand schrijven in de natuur is een schrijfmethode voor zelf-onderzoek, waarmee je toegang krijgt tot de kracht van je onderbewustzijn en creativiteit. Met de natuur als inspiratiebron kun je de innerlijke kern van jouw leven op een dieper niveau leren kennen en inzicht krijgen in wie je werkelijk bent. Heb je een levensvraag, een aspect wat je wilt ontwikkelen of met aandacht naar wilt kijken, dan is dit zeer waardenvol en leuk om te doen. Meer informatie volgt op mijn website of meld je interesse via onderstaande contactknop, dan houd ik je op de hoogte.

  • zaterdag 3 juli • op locatie in natuurgebied

Schoonmaakactie natuur

De NLdoet schoonmaakactie van het Kanaal van Steenenhoek op 28 mei 2021 was een succes! Dankzij 15 vrijwilligers van Schoon Gorinchem, de Gorcumse roei- en zeilvereniging en mijn Fb event hebben we voor het eerst beide zijden van het Kanaal kunnen schoonmaken. Het was schitterend weer, een gezellige actiedag èn we hebben ook nog eens heel veel afval opgehaald. Top dag dus!
Wil je ook helpen de natuur van Gorinchem schoner te maken? Zet dan de volgende actie alvast in je agenda en meld je (vrijblijvend) aan voor de mailinglijst van Schoon Gorinchem (door te klikken op de naam).

CONTACT
Logo
Facebook iconWebsite iconEmail iconLinkedIn icon

Copyright (C) 2021 Iris Keasberry Training Coaching Advies. All rights reserved.

Update Preferences | Unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp