Copy
Nieuwsbrief Pricon bv September 2015
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

September 2015

Deze maand in de nieuwsbrief: Bijeenkomst Westeind weer een groot succes, het belang van nauwkeurig werken, de maandelijkse quote, de nieuwe Pricon website staat online en zijn we op zoek naar een nieuwe teamleider die ons team wil komen versterken. 

Pricon zoekt teamleider!

Zoals u in onze vorige nieuwsbrieven heeft gelezen is er de laatste maanden aardig wat veranderd bij Pricon. Na de fusie met TAS Limburgia is het noodzakelijk ook organisatorisch te veranderen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe teamleider. De functie staat zowel intern als extern open. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Nieuwe website!

De nieuwe Pricon website staat online! Een nieuwe look, foto's van eigen medewerkers, responsive op elk device en waardevolle klantreferenties. Een kleine greep uit de voordelen van de nieuwe website. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? 
 
Wilt u ook met uw bedrijf als referentie op onze website? Mailt u ons dan via onderstaande link, dan bespreken we graag de mogelijkheden. 

sales@pricon.nl
 

Pricon wenst het Caveman team veel succes!

Sportiviteit kunnen we alleen maar aanmoedigen. Pricon is daarom trots op de 12 medewerkers die mee gaan doen met de Caveman Challenge op 18 oktober in Exloo. En als we onderstaande foto zien van vorig jaar dan kunnen we niet wachten op de foto's van dit jaar! Succes deelnemers!

Benieuwd naar wat onze medewerkers te wachten staat?
http://www.cavemanchallenge.nl/Home

Netwerkbijeenkomst groot succes!

De tweede editie van de netwerkbijeenkomst Westeind mag weer een succes genoemd worden. Geert Prins was een uiterst interessante gastspreker en de opkomst was weer geweldig! Aan alle relaties van Pricon die zijn geweest, bedankt voor uw komst. Wij kijken uit naar de derde editie. 

De Q van Cupido

U heeft het deze maand misschien wel gelezen in het nieuws. De blunder op het t-shirt van de band Di-rect. Wat als bedankje moest gelden voor het 15-jarig jubileum concert, mondde uit in 3 dikke spelfouten waarbij de namen van de bands niet goed genoteerd stonden op de te verkopen shirts. Een pijnlijk voorbeeld van het niet goed spellen van namen.

Bij Pricon streven we naar een hoge kwaliteit. Het spellen van namen, het controleren van het adres en het telefoonnummer herhalen horen dan ook bij elk gesprek. Dit zijn voorbeelden van nauwkeurig werken. Bij Pricon is de kwaliteit van de berichtgeving dan ook erg belangrijk. Helaas is het niet altijd mogelijk de juiste gegevens te noteren. De vraag om een naam te spellen gaat de beller niet altijd goed af. Met als grappige hoogtepunt dan ook de klant die zijn naam spelde met de Q van Cupido. Romantisch natuurlijk, maar helaas leverde het ons wel een verkeerd gespelde naam op. 

Quote van de maand

Een paar dagen geleden hadden we een mevrouw aan de telefoon gehad die wij adviseerden om het water van de CV ketel bij te vullen. Een te lage waterdruk is een vaak voorkomende reden waardoor de verwarmingsketel niet meer werkt.  Ook het warme tapwater blijft dan koud. 

Het bijvullen hiervan is een klusje dat bewoners vaak zelf moeten doen en het is even een handigheidje. Als mensen het nog niet eerder gedaan hebben maar dit wel willen doen verwijzen wij naar de website of  zoeken naar een instructie video op Youtube. Een buurman of buurvrouw wil ook nog wel eens helpen. 

Soms zijn mensen ongeduldig en willen ze met ons aan te de telefoon proberen alle stappen te doorlopen. Vaak gaat dat goed maar aan de telefoon kun je niet zien van de mensen doen. 

Deze mevrouw was even bezig met waterslang en een kraan, vertelde niet wat ze aan het doen was en even later hoorden we ineens "oeps, ohooo, o nee.... " en het geluid van stromend water....

We hebben direct een monteur gestuurd.  Wat er misging zijn we nooit te weten gekomen. Maar mevrouw heeft wel een plaatsje in de nieuwsbrief te pakken met haar woorden:

Oeps, ohooo, o nee
Copyright © 2015 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief