Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Juni 2014
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Introductie Nieuwsbrief

Als relatie van Pricon bent u belangrijk voor ons. U heeft ons gekozen om iets essentieels in de bedrijfsvoering over te nemen, uw bereikbaarheid. Wij willen u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Pricon. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze nieuwsbrief.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

PIA Pricon Internet Applicatie

Zoals velen van u weten werken wij met een eigen internet applicatie waar al uw calls binnenkomen in een uniek ontworpen PIA alleen voor uw bedrijf. Bij sommige PIA's hebben wij een nieuwe functie ingebouwd nadat dit succesvol is getest. PIA biedt de mogelijkheid om uw klantenbestand te importeren. Via deze weg kunnen wij een vaste klant/huurder beter helpen door meteen aan de hand van een postcode en huisnummer alle gegevens naar voren te krijgen. Op deze manier voelt de klant zich belangrijk en kunnen wij een gesprek sneller afronden. Benieuwd naar uw mogelijkheden? sales@pricon.nl

Tweede kamerlid Agnes Mulder brengt werkbezoek aan Pricon

Eerder deze maand bracht Agnes Mulder - Tweede Kamer voor het CDA - op 2 juni een kort werkbezoek aan ons bedrijf. Agnes Mulder is CDA woordvoerder voor onder andere economische zaken. Ze liet zich uitgebreid informeren hoe Pricon zich manifesteert en gaf nog eens aan hoeveel waardering zij heeft voor ons bedrijf dat de afgelopen 10 jaar een aantal vervelende klappen kreeg te verwerken en ondanks de financiële crisis toch groeide naar een financieel gezond bedrijf, mede dankzij de klantgerichte instelling van de medewerkers.
 
Benieuwd naar de ervaringen van Anges Mulder? Klik hier en lees het volledige bericht op onze website

Pricon is Persoonlijk

We hebben besloten geen gebruik meer te maken van stockfoto's op onze website, maar trots te zijn op onze eigen medewerkers. In een professionele fotoshoot hebben een aantal medewerkers meegewerkt om onze website deze persoonlijke touch te geven. Hiernaast ziet u een van onze medewerkers. Benieuwd naar onze vernieuwde website? http://www.pricon.nl

Locatie Westeind

Sinds januari dit jaar zijn wij officieel verhuisd naar onze nieuwe locatie aan Westeind 52A in Emmen. Deze nieuwe locatie bevalt ons goed. Wilt u graag eens bij ons kijken of wilt u graag een evaluatie gesprek omtrent onze diensten, dan kun u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Tel: 0591-200 200.
 

De vakantie komt er aan!

Vergeet u ons dit jaar ook niet in te lichten wanneer u extra doorschakelt omdat uw kantoor gesloten is of omdat er een lagere bezetting op uw kantoor aanwezig is? Of heeft u wijzigingen in uw instructies? Laat het ons weten via callin@pricon.nl Alvast bedankt voor het doorgeven.
Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief