Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Juni 2014
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Oktober

Deze maand horen we graag uw mening!  Daarnaast vertellen we u meer over het complexe werkrooster, een echte heldendaad en zijn we op zoek naar versterking voor onze afdeling ICT. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog omdat iemand deze doorstuurt? Via onze website is het nu ook mogelijk om u in te schrijven voor deze nieuwsbrief. Dit kan via onderstaande link:


http://www.pricon.nl/pagina/actueel_nieuws 

Roostering

Een werkrooster dat nauw aansluit bij het inkomende belverkeer. Hier ligt elke maand weer een uitdaging voor teamleider en roostermaker Janny. Elke maand analyseert Pricon de tijdstippen waarop het telefoonverkeer binnen komt. Zo zijn er dagelijks piekuren tussen 8 en 10 uur 's ochtends en 4 en 6 uur 's middags. Op deze piekuren is het van belang dat er een hogere bezetting is. Pricon werkt bijna alleen maar met parttime medewerkers. Dit zorgt voor flexibiliteit dat noodzakelijk is om juist op de piekuren een grotere bezetting te hebben. Er is bijvoorbeeld geen medewerker die elke week dezelfde diensten draait. Elke week is weer anders. Naast het plannen op basis van cijfers uit de performance wordt er ook extra personeel ingezet bij aangekondigde doorschakeling maar ook bij sommige weersvoorspellingen. Een storm op komst, een stevige vorst of een hittegolf zijn allen aanleidingen voor extra personeel.

Vacature Allround ICT Beheerder

Wij zijn op zoek naar versterking op onze IT afdeling in de functie van een allround ICT beheerder. De functie is fulltime. Benieuwd naar de functie omschrijving? U kunt de vacature bekijken op onze website door op de onderstaande button te klikken
 
Bekijk onze nieuwe ICT vacature hier!

Heldendaad

Bij Pricon maken we elke dag unieke dingen mee, maar sommige dingen verdienen echter een vermelding in onze nieuwsbrief. Één van onze collega's kreeg in haar nachtdienst een huilende meneer aan de telefoon. Deze meneer belde zijn woningbouwvereniging, die op dat moment naar ons doorgeschakeld stond, erg verdrietig op om te vertellen dat zijn papegaai was overleden. Onze collega probeerde meneer te kalmeren. Ondanks het feit dat iedereen zou denken, waarom belt deze meneer naar de woningbouwvereniging, ging de collega toch doorvragen. Hoe was de papegaai overleden? Hoe voelde meneer zich? Omdat de collega de zaak niet vertrouwde is er in de nacht een monteur aangestuurd. Dit was maar goed ook, er bleek koolmonoxide vrij te zijn gekomen. Een echte heldendaad van onze collega waar wij ontzettend trots op zijn!

Klanttevredenheid

Uw klanttevredenheid is waar alles om draait bij Pricon. Wij horen graag uw mening over onze diensten. Dit is waarom we zijn begonnen met het bellen van al onze klanten. Wij willen weten wat u vindt en wat er verbeterd kan worden. Maar ook kijken we of uw huidige contractsoort nog bij uw belverkeer past. In dit gesprek vragen we u ook of u het fijn vindt om persoonlijk af te spreken. Dit kan op uw bedrijf, maar wij ontvangen u ook graag op onze nieuwe locatie. Het bellen zal in dit laatste kwartaal plaatsvinden. Kunt u niet wachten? Mail ons, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. sales@pricon.nl
Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief