Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Juni 2016
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Juli 2016

In deze editie leest u: de uitslag van onze prijsvraag van de vorige nieuwsbrief, hoeveel invloed het weer heeft op onze werkzaamheden en de dag van de o zo belangrijke systeembeheerder

Het is 29 juli de dag van de systeembeheerder


Systeembeheerders hebben het zwaar, vergis u niet. Na jarenlange scholing en ervaring, hele weekenden weggooien om kleine progammaatjes te schrijven op donkere zolders en duizenden bladzijden lezen in handboeken zijn de systeembeheerders vloeiend geworden in HTML, Perl, Java, Python, C, C++ en Unix. En vervolgens vallen wij ze lastig als we de stekker niet in onze PC hebben gestopt. Dat moet heel frustrerend voor ze zijn, en daar mogen we ze best eens voor in het zonnetje zetten. Want waar zou u zijn als u niet meer kon mailen of chatten of X-rated filmjes kijken in uw pauze? Precies. Nergens.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Prijsvraag

Er is de afgelopen weken massaal gereageerd op de prijsvraag van de nieuwsbrief van juni. We vroegen hierin om de naam van het goede doel dat we steunen. Het juiste antwoord is Edukans, een organisatie die middels onderwijs probeert het lot van kansarme kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden te verbeteren. Onder de vele juiste inzendingen is een winnaar getrokken en Monica Hopman van de Veenendaalse Woningstichting kan binnenkort een goedgevulde goodiebag verwachten.

Weer of geen weer…...

Vanuit het kantoor kijken we uit over de skyline van Emmen met daarboven een straalblauwe lucht.  
Het is druk. Erg druk ineens. De meeste meldingen lijken vanuit dezelfde regio te komen. De meldingen betreffen lekkende daken, overstromingen en rioleringen die het water niet goed afvoeren. Een van de agents kijkt op buienradar. Elders in het land trekt een enorme onweersbui langs, gepaard met hagel.
We roepen extra mensen op en proberen de mensen zo goed als het kan te helpen. Ook onze middelen zijn helaas beperkt; met deze regen en wind kunnen we letterlijk niet teveel mensen het dak op sturen om de reparaties uit te voeren.   

Volgens rapporten van het KNMI zullen weersextremen in de toekomst alleen maar toenemen. Pricon probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Zo hebben wij extra mogelijkheden gecreëerd om thuis te werken, om zo bij onverwachte drukte makkelijk te kunnen opschalen.  
Wij vinden het belangrijk om uw organisatie goed te kunnen vertegenwoordigen en uw klanten zoveel mogelijk van dienst te zijn, ook bij dit soort bijzondere voorvallen.
Heeft u hierover nog vragen, of kunnen wij u helpen bij het aanpassen van eventuele protocollen, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via callin@pricon.nl
 

Copyright © 2016 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief