Copy
Nieuwsbrief Pricon bv April 2015
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte   

 

             

April 2015

Deze maand attenderen wij u op uw spambox, leest u dat Pricon een fusie is aangegaan met TAS uit Rotterdam, ziet u foto's van ons jaarlijkse personeelsuitje en vragen wij u om niet te vergeten tijdig de doorschakeling door te geven met betrekking tot de komende feestdagen.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Pas op voor de spambox

Om te voorkomen dat de gespreksverslagen die u ontvangt van Pricon in de spambox terecht komen adviseren wij u om de afzenderadressen van Pricon in de lijst met veilige afzenders te zetten in uw mailprogramma. U herkent Pricon als afzender als de mailadressen eindigen op:

primail.nl     of     pricon.nl

Op deze manier loopt u nooit een gespreksrapportage mis.

Fusie met TAS (Limburgia Telefonische Antwoord Service)

Na een intensieve samenwerking tussen Pricon en Limburgia Telefonische antwoordservice is er besloten tot een fusie. Wij zijn blij u te mogen mededelen dat op 1 april jl. Corry van Herk van TAS en onze directeur Henk Dekker deze samenwerking officieel hebben gemaakt.

Voor de huidige klanten van Pricon zal er in feite niets veranderen. De klanten die meekomen met TAS zullen gefaseerd ingevoerd worden in de Pricon Internet Applicatie, zodat er gewerkt kan worden op 1 systeem.

De samenwerking is tot stand gekomen met als doel elkaar te ondersteunen in wat we doen. Dit komt er concreet op neer dat wij een betere bereikbaarheid voor onze klanten garanderen doordat wij in tijden van calamiteit elkaars back-up kunnen vormen. Daarnaast zorgt de fusie ervoor dat we onze kennis met elkaar kunnen delen om onze dienstverlening te optimaliseren.

Mocht u concrete vragen hebben omtrent de fusie, deze vragen kunt u stellen via deze link: sales@pricon.nl

Feestdagen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Vergeet u ons niet te informeren wanneer uw bedrijf naar ons doorschakelt? Dan kunnen wij rekening houden met onze personeelsplanning. Bijzondere dagen zijn:

27 april      Koningsdag  
4 mei        Dodenherdenking
5 mei        Bevrijdingsdag
14 mei      Hemelvaartsdag
15 mei      De vrijdag na Hemelvaartsdag
25 mei      Tweede Pinksterdag

Mail ons uw doorschakeldagen door: callin@pricon.nl

De diversiteit van ons werk

Zoals u in onze vorige nieuwsbrieven heeft kunnen lezen maken we zo nu en dan bijzondere dingen mee. Sommige momenten zijn grappig, bijzonder of juist van trieste aard. Deze maand was wel heel bijzonder met maar liefst drie opmerkelijk zaken.

Zo waren er twee meldingen die wij binnen kregen naar aanleiding van de voorjaarsstorm van afgelopen maand. Een dame belde dat haar kliko in de woonkamer lag, deze was zowaar door het raam naar binnen gewaaid. Maar de melding die daar op volgde zorgde ervoor dat het verhaal van de kliko in het niets viel. De dierenambulance vroeg aan de gemeente om mee te helpen zoeken. Er was een kalfje van 3,5 week weggewaaid en sindsdien zoek. Helaas weten we tot op heden niet of het kalfje weer terecht is.

Een grappig bericht was het verzoek van een meneer om een monteur aan te sturen. Waar hij zijn zondagavond gezellig wilde besteden met wat vrienden en het dartbord aan de muur had bevestigd, was er waarschijnlijk iemand die al een tijd niet meer had gedart. Een dartpijl kwam terecht in een waterleiding in de muur met een waterballet als gevolg.

Personeelsfeest

Afgelopen maand was het weer zo ver, het jaarlijkse Pricon-uitje. De avond stond in het teken van Bling Bling en wat 'foute' activiteiten. Zo kwamen we er achter wie het beste luchtgitaar kon spelen, het beste kon zingen zonder zichzelf te horen en wie het beste uit de maat kon dansen. De avond had maar één nadeel, dat deze niet langer duurde!
Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief